sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lauantain löydöt

Lauantai, se oli joskus viikon paras päivä. Nykyään sillä viikonpäivällä ei olekaan mitään merkitystä kun en itse ole koulussa tai töissä ja miehen kolmivuorotyö ei paljon viikonpäiviä katso. Meillä siis kaikki päovät ovat vain päiviä. Maanantai ei ole erityisen huono eikä lauantai huippu hyvä.

Eilen kuitenkin oli sellainen päivä, että mies nukkui yövuoron jäljiltä ja paineli siitä suoraan iltavuoroon. Päätin sitten lähteä hieman kaupoille kuluttamaan aikaa tuon pikkumiehen kanssa. Ideaparkin parkkipaikkaa katsoessani tajusin vasta mikä viikonpäivä on. Täysi parkkipaikka ei onneksi ollut verrannollinen tungokseen ja väenpaljouteen.  Käytävillä ja kaupoissa pääsi onneksi suhteellisen hyvin kulkemaan. Oliver ei ole koskaan tykännyt kauppojen kiertelystä ja jokaisen shoppailureissun jälkeen päätän ettei enää koskaan. Aina se kuitenkin unohtuu.


Karjuvasta ja rimpuilevasta taaperosta huolimatta kulutimme kauppakeskuksessa yli kolme tuntia. Ja nämä sieltä tarttui mukaan. Kaikki onneksi tarpeellisia. Suklaarasvan takia minä oikeastaan lähdin Ideaparkkiin, koska se oli jo Koskikeskuksesta loppu. Minulla on tuota rasvaa nyt kaksi isoa ja yksi pieni purkki jemmassa. Löysin sen kesällä Karon blogista ja sittemmin sitä onkin kulunut monta purkkia. Tämä paksu body butter on aivan täydellinen minun korppuiholleni. Se on helpoin levittää heti suihkun jälkeen kostealle iholle. Mustat housut löytyi Mangosta kympillä ja tulivat tarpeeseen sillä kaapissani ei ole yksiäkään mustia housuja. Kampaamotuotteiden outletissä minulle suositeltiin tätä bio plussan shampoota. Tukkani ongelma on jo pitkään ollut inhottava. Vaikka pesisin hiukset illalla niin ne näyttävät aamulla jo likaisilta. Eikä se johdu liian lyhyistä pesuväleistä, sillä pesen tukan kaksi tai kolme kertaa viikossa. Kaupan myyjällä oli ollut samaa ongelmaa ja hän suositteli tätä lämpimästi. Tulen kertomaan käyttökokemuksia varmasti kunhan olen niitä itse saanut.

Nyt täytyy mennä tekemään ruokaa kun tuo pieni apulainen on vielä päiväunilla. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)