torstai 8. tammikuuta 2015

Maitoa vai ei?

Myönnän olen herkkä uskomaan kaiken mitä luen tai kuulen. Tällä kertaa kyse on siitä valkoisesta ihmejuomasta, jota me suomalaiset käytämme paljon. Taisin ensimmäisen kerran lukea asiasta Vilman blogista ja sittemmin olen pohtinut ja tutkinut asiaa tarkemmin.

Nyt aionkin testata täysin maidotonta ruokavaliota jonkin aikaa, en ole vielä päättänyt sen tarkemmin 'dieetin' kestoa. Menen fiiliksen ja omien tuntemuksien mukaan. Aion tarkastella kehoani tämän maidottomuuden ajan. Erityisesti toivoisin muutoksen näkyvän ihossani, joka on taipuvainen atopiaan.

Kirjaan kaikki mahdolliset muutokset ja fiilikset ylös tänään, dietin aikana ja sen jälkeen ja kerron sitten teille oliko siitä mitään hyötyä. Jos haluatte voin kertoa myös siitä kuinka korvaan maitotuotteet omassa ruokavaliossani. Ainoa himo mikä tulee olemaan haaste, on juusto. Voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon.

Kiinnostaako kuulla lisää aiheesta

2 kommenttia:

  1. Erinomanen kalsiumin lähde :) kaikkea terveellistä kohtuudella. Maitoa en jättäis pois, aivan kuten en maitorahkaa ym. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvittavan kalsiumin saa muaaltakin, enkä aiemminkaan juonut maitoa muutakuin kahvissa. Enemmän maidon käyttöni oli juustojen muodossa. :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)