perjantai 2. tammikuuta 2015

Treeni

Se niin tärkeä henkireikäni elämässäni. Salilla saan purettua turhia paineita, sieltä lähden myös aina kaikkeni antaneena, sinne menen saadakseni olla oman itseni kanssa, siellä koen onnistumisia ja sieltä lähden aina (lähestulkoon) hyvillä mielin. Aina salille ei ole helppo lähteä, mutta jos sen tekee ei varmasti kadu päätöstään lähteä.

Ei, en todellakaan ole aina ollut salillahikoilija saati harrastanut liikuntaa ollenkaan. Tässä on urheilutaustani voimistelu, pesäpallo, ratsastus. Jos kertoisin niistä kaikista enemmän tämä kirjoitus ei loppuisi koskaan. Sanottakoon, että noita kaikkia lajeja harrastin välillä esikoulu ja ammattikoulu. Ratsastus loppui niistä viimeisenä ammattikoulun ensimmäisenä vuotena. Sen jälkeen meni kolme vuotta ja tuli kymmenen kiloa ja risat. Liikunta missään muodossa ei kiinnostanut pätkän vertaa. Onneksi raskaus ja synnytys avasivat silmäni.Heti parannuttuani synnytyksestä aloin tekemään vaunulenkkejä, sillä vauva nukkui hyvin ulkona. Varmaankin kuukausi pari synnytyksen jälkeen taisin bongata vatsalihashaasteen ja aloin toteuttamaan sitä. Sen ohessa taisin tehdä olohuoneen matolla muitakin lihaskuntoliikkeitä. Tuon kuukauden haasteen aikana lähdin kaverini kanssa tutustumaan Lady Line -kuntosalille. Olen varma, että sanoin vielä viikkoa ennen sitä, ettei minua saisi ikinä salille hikoilemaan kuka sellaista jaksaa. Noh, sillä samaisella tutustumiskäynnillä allekirjoitin vuoden jäsenyyssopimuksen Lady Linelle. Ja päivääkään en ole katunut!Tässä reilun vuoden aikana olen tehnyt kolme ohjelmaa PT:n kanssa. Ensimmäisen niistä sain kaupan päälle liittyessäni Lady Linelle. Se oli yksijakoinen ja hyvin helppo ohjelma aloittelijalle. Sen ohjelman jälkeen tein salilla milloin mitäkin ja keväämmällä innostuin ryhmäliikuntatunneista. Kesälomani venähti aikalailla kahden kuukauden mittaiseksi, sitten mulle riitti ja päätin sijoittaa PT:seen. Sainkin oikein mukavan ja osaavan PT:n. Marras-joulukuun välillä ollut muutto ja sittemmin pitkittynyt flunssa sekä joulu on pitänyt minua taas poissa salilta. Onneksi tuli uusi vuosi ja motivaatiopiikki. Kyllä tämä tästä lähtee taas rullaamaan kun koko perheellä alkoi herkkulakkokin. Joulukuun puolessa välissä kävin päivittämässä ohjelmani ja nyt olen alkanut niitä toteuttamaan.

Aloitin eilen myös 30 päivän reisihaasteen. Siitä saatte sitten kuun lopussa before-after kuvia ja fiiliksiä. Treeneistä kirjoittelen milloin mitäkin. Toivoa saa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)