sunnuntai 1. helmikuuta 2015

30-2

Nyt eletään jo helmikuun ensimmäistä, joten reisihaaste on takanapäin. Kokonaisuus sujui melko helposti. Alku oli oikeastaan tylsää kun liikkeet ei tuntuneet missään. Puolen välin paikkeilla alkoi jo tuntua jossain. Yhtäkään päivää en unohtanut, mutta kaksi viimeistä päivää jäi tekemättä. En muistanut tätä aloittaessani tatuointiaikaani joka oli 27. päivä. Tai oikeastaan en muistanut ettei hikoilua suositella tuoreen tatuoinnin kanssa. Vaihdoin päivien 27 ja 28 paikkaa. 28. liikkeet tein pienissä osissa, ettei tullut hiki. Kyykyissä tuntui polvissa inhottavaa kipua, niin jätin haasteen siihen etteivät nuo reistailevat polvet olisi tulleet enempää kipeäksi. Vähän harmittaa kuinka pienestä jäi kiinni etten suorittanut haastetta kunnialla loppuun. Niin ja puolen välin paikkeilla vaihdoin nuo sivulle tehtävät kyykyt niin, että jalat olivat kokoajan leveällä ja kyykkäsin toiselle puolelle.

Alla näette vasemmalla kuvat 1. tammikuuta ja oikealla 31. tammikuuta. Kuvissa ei mielestäni ihan huimaa eroa näy. Muualla kuin vatsassa, joka on turvoksissa. Minua riivasi koko tammikuun kauheat herkkuhimot, mistä lie johtuneet. Tässä kuussa aionkin alkaa skarppaamaan varsinkin tuon salilla käynnin kanssa. Viime kuussa taisin käydä vain neljä kertaa salilla ja muutamassa jumpassa.


2 kommenttia:

  1. Täähän on hyvä, ja tuloksiakin näköjään syntyy! Itsellä alkoi nyt vatsalihashaaste, joten maaliskuussa voisi olla reisilihasten vuoro. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näitä haasteita ihan hauska välillä toteuttaa :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)