perjantai 27. helmikuuta 2015

But first let me take a selfie

Tämä ei ole yhteistyöpostaus

Halusin vain tulla kertomaan teille uudesta luuristani ja siitä mikä vaikutti vaikeaan valintaan. Tilasin tämän ennakkoon netistä ja se tuli myyntiin viime viikon keskiviikkona, samaisena päivänä posteljooni toi omani kotiovelle. Jo boxi loi mielestäni jotenkin raikkaan ja trendikkään ensivaikutelman. Oletteko samaa mieltä?


Siihen itse valintaprosessiin. Vanha puhelimeni oli Galaxy S4, joka putosi viimeisen kerran ja näyttö meni rikki. Varapuhelimena/matkakamerana meillä on toiminut kesällä tarjouksesta ostettu Galaxy S4 zoom. Tykkäsin zoomista todella paljon sen huippu hyvän kameran takia, mutta ison kokosan ja mohlon olemuksensa takia en halunnut sitä vakituiseen käyttää. Harmittaa kyllä nykyinen huonompi takakamera. Hyvä syy alkaa kantamaan tuota oikeaa kameraa useammin mukana.


Jep, otan erittäin paljon kuvia puhelimella, joten se kamera oli oikeastaan tärkein ominaisuus. Tämä on nyt neljäs älypuhelimeni ja siinä samassa neljäs Samsungin älypuhelin. Harkitsin jo vaihtavani omenaan, mutta verrattain niissä on huonommat kamerat. Jopa kutosessa vain 8 megapikseliä. Sehän ei minulle riittänyt zoomin kuudentoista jälkeen. Tässä uudessa A5 mallissa takakamerassa on 13 megapikseliä kuten S4:ssäkin, mutta tässä on huikea etu- aka selfiekamera viidellä megapikselillä varustettuna. Toki olisi löytynt puhelimia, jopa 20 Mpx:llä, mutta ne olivat jo reippaasti yli budjetin.


Toinen mistä tykkään paljon tässä kapulassa on sen alumiininen rakenne. Se erottaa tämän uuden mallin muista samsungeista. Puhelin on myös super ohut ainoastaan 6,7 mm. Tää on niin kivan tuntuinen kädessä, ohut ja kulmikkaampi kuin aiemmat luurini. Pidän tästä Champagne Gold väristä erityisen paljon.


Mitähän muuta tästä vielä sanoisi. Käyttöjärjestelmä on hieman erilainen aiempiin galaxyihini verrattuna. Äkkiä siihen kyllä tottuu. Ja tämä on ehkä jopa yksinkertaisempi ja näppärämpi kuin ne vanhat. Tässä on siis Android 4.4 ja esim Galaxy S4:sessa on 4.2.2. 
Loppuun vielä parit selfiet, jotka on otettu puhelimen etukameralla. Tässä ne ei näytä ihan niin tarkoilta tietenkään, mutta esim instaan mun mielestä törkeen laadukkaita kuvia. Ja sinnehän niistä suurin osa meneekin 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)