lauantai 21. helmikuuta 2015

Kolme viikkoa sitten...

...mulla oli tyttöjenilta. Kutsuin meille tyttöporukan, joka lyöttäytyi yhteen yläasteella. Nämä tytöt ovat niitä joiden kanssa ei hirveän usein nähdä, mutta aina kun nähdään niin aika kuluu kuin siivillä. Tuona lauantai-iltana ohjelmaan kuului syömistä, saunomista, lautapelejä ja tietysti juttelua taukoamatta. Aika meni ihan liian nopeasti ja yhtäkkiä huomasimmekin kellon olevan yksi ja osalla porukasta oli vielä tunnin kotimatka edessä.

Skumppapullon ostin meille, mutta muuten ei ketään suuremmin innostanut juoda sen enempää tai lähteä Tampereen yöelämään. On mukava vain viettää aikaa syöden hyvin eikä tässä porukassa tarvitsisikaan ottaa alkoholia, että olisi hauskaa. Kukaan ei ollut kovin laittautunut, joten kuvat ovat illan eväistä.


Bongasin tuon pinkin skumppapullon Alkon hyllyste jo ennenkuin astuin kynnyksen yli. Se oli pakko ottaa olihan meillä tyttöjenilta kuitenkin. Maku oli ihan ok, myöhemmin huomasin skumpan olevan kuivinta mahdollista, eikä ihan kaikki sitä lasiaan tyhjäksi saaneetkaan. Loppu pullonkin kaadoin lopulta viemäriin. Ulkonäkö voi pettää.


Tämän mahtisalaatin bongasin joskus Korinnan instagramista ja sen jälkeen sitä onkin syöty moneen kertaan ja välitetty hyvää myös tutuille. Kuvasta puuttuu salaatin tähti nimittäin jauheliha. Korinnan versiossa se oli pihvinä, mutta me paistetaan se Santa Marian Taco -mausteen kanssa ja avot! Muut tarvittavat salaatti, tomaatti, kurkku, paprika, sipuli, feta, avokado, cashewpähkinät ja vielä kuvasta puuttuva Felixin tomaatti-chili salaatinkastike! Ja tää salaatti on mun mielestä kiva tehdä buffet muotoon niin kaikkea ei ole pakko ottaa jos ei tykkää.


Jälkkäriksi mä olin tehnyt elämäni toisen juustokakun kolmella suklaalla, jonka ohje löytyi täältä. Kakku ei ollut kovin makea, mutta todella täyttävä. Tätäkin meni roskiin sitten viikonpäästä kun ei saatu syötyä pois. Seuraavassa kuvassa epäonnistuneet popcornit. Taisin olla liian syventynyt lautapeliin, hups.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)