lauantai 21. helmikuuta 2015

Ne edelliset neljä päivää

Kuvituksena näiden päivien instailut (@rosalienism) ja pari muuta puhelimella otettua kuvaa.
Sujui oikein kivasti. Ja tein kaikkia niitä mitä sanoin tekeväni. Niiden lisäksi kävin varaamassa kauan suunnitelmissa olleen kirpparipöydän ja eilen illalla vein tavarat myyntiin. Toivottavasti tavara liikkuu hyvin.


Neljä yötä olimme kahdestaan J:n kanssa. Nukuimme molemmat yömme kokonaan. Mä heräsin 3/4 aamuna just vähän ennen yheksää ja viimesenä aamuna unta riitti jopa puol kymppiin. Kiireettömät aamupalahetket on parasta mitä tiedän. Saa heräillä rauhassa uuteen päivään ja nauttia aamiaisestaan. Ekana aamuna mä katoin pöydän ja toisena J. Sitten pari vikaa aamua menikin vähän suppeammilla kattauksilla.


 
Ystäviä näin loppujen lopuksi vähän, mutta tämä aika olikin tarkoitettu lähinnä J:lle. Kavereita pääsen näkemään muulloinkin rauhassa kunhan J on kotona. Muutamia ystäviä kuitenkin ehdin treffaamaan osan kanssa nähdään enemmän ja osan kanssa vähemmän. Tästä vähemmän joukosta löytyy serkkuni, jonka näkemisestä olen aina erityisen iloinen. Ihailen hänen elämänasennettaan ja erityisesti tyyliä. Hän on myös O:n kummitäti.
Kaupungilla ja kaupoilla päästiin pyörimään riittävästi ja J:n mielestä varmaan liikaakin. Mä myös tälläydyin, jopa kolmena neljästä päivästä ja se on jännä se. Olihan se kiva käyttää aikaa omaan pärstään ja laittautua. Oma peilikuvakin hymyilyttää kun on vähän ehostusta.
Tiivistettynä: nukuttiin, syötiin, nautittiin ja rakastettiin neljä päivää. (:
Kuinka te käytätte parisuhdeaikaanne?
Näitä selfieitä ja peilikuvia onkin tullut otettua melkoisesti. Keskiviikkona mulle saapui nimittäin uusi luuri, josta teen omaa postausta lähipäivinä.

Consseista tulossa myös omaa postaustaan lähiaikoina! ;)

Kyllä tämä oli silti aika odotettu hetki! <3

2 kommenttia:

  1. Parasta että sait nukkua hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se. Vaikkei puoleen päivään nukuttukaan mut about 9h joka yö P U T K E E N! 👍

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)