sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Uusi perheenjäsen

Teistä joku kyselikin voisinko tehdä postausta meidän kodista. Tuossa tulikin jo viime viikolla esiteltyä pojan-/vierashuonetta. Nyt olisi vuorossa ruokailutilan vilautusta. Tämän halusin esitellä samantien, koska hankimme uuden ruokailuryhmän. Ja oon siitä niin innoissani! Onneksi pöydän saapumisessa kesti viikko niin tajusin jopa ottaa kuvat edellisestä "ruokailuryhmästä".

Tuo edellinen ryhmä todellakin vaatii nuo heittomerkit ympärilleen. Se ostettiin meidän ensimmäiseen Tampereen kotiimme, johon ei olisi yhtään tuon isompaa pöytää mahtunutkaan. Suunnitelmissa oli joskus ostaa siihen lisää noita isompia tuoleja, mutta totesimme isomman pöydän olevan fiksumpi vaihtoehto. Siihen toiseenkaan Tampereen asuntoomme ei olisi tuon isompaa mahtunut, mutta joulukuun alusta, viimeisimmän muuton johdosta, olen haaveillut isommasta pöydästä ja eritoten kunnollisista tuoleista. Ja nyt vihdoin viime viikolla huonekalukauppoja kierrellessämme mieskin vihdoin näytti vihreää valoa uudelle 'perheenjäsenelle'. Kyllä, tämä uusi ruokailuryhmämme on minulle kuin perheenjäsen ja varjelen sitä. :D Saa nähdä kuinka kauan jaksan pyyhkiä pöydän jokaisen ruokailun jälkeen.

Vanha "ruokailuryhmämme" siis näytti tältä. Pyöreä pöytä, yksi kunnollinen tuoli ja tarvittaessa kolmen eri mallin jakkaroita.


Pöytä, mustavalkoiset tuoli ja jakkara sekä pinolla olevat jakkarat ovat ikeasta, nuo tummat jakkarat ovat minun isomummuni peruja ja O sai Stokken edellisjouluna lahjaksi.

Sitten nämä ennen-jälkeen kuvat. Rumpujen pärinää...


 

Mitäs olette mieltä? Mun mielestä aika huikee muutos ja tilakin on paljon selkeempi kun siinä hallitsee iso pöytä ja kuusi samanlaista tuolia.

Uusi pöytä on rungoltaan koivua, levy on MDF:ää ja sitä on suojaamassa lasi. Tuolien rungot on myös koivua ja päälliset aitoa nahkaa. Päälliset on aitoa nahkaa ja me valittiin mustan ja valkoisen väliltä samantien tuo musta, jotta O:n musta tuolikin mätsää hyvin tähän ryhmään.   


Tuon Ikean kirjoitusalustan olen bongannut jo kauan sitten tuttavilta samasta käytöstä, joten päätin hankkia sen meillekin nyt kun pöydän sivut ovat suorat. Tuo taivutettu reuna on aivan huippu ja alustan 'runko' on terästä, joten se on sen verran painavempi ettei O saa heitettyä sitä olkansa yli. Poika ei todellakaan antaisi minkään pienen tabletin olla paikoillaan niin tämä on mahtava vaihtoehto meille.


Ihanaa kun pöytä on iso niin saan laitettua siihen myös koriste-esineitä O:n ulottumattomiin. Kastehelmet on joutuneet olemaan pitkään evakossa korkealla hyllyllä. Huopaiset mustata tabletit otin mukaani vanhemmiltani kun muutin kotoa. En muista mistä ne on hankittu. Jos joku ihmettelee tuota pulloa niin se on mulla aina helposti kädenulottuvilla kun yritän muistaa tankata vettä riittävästi päivän aikana. 


Tällainen on uusi perheenjäsenemme. Mitäs tykkäätte? Löytyykö jonkun kotoa tämä samainen Maskun Contrast -ruokailuryhmä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)