perjantai 20. helmikuuta 2015

Uutta taaperon vaatekaapissa

Toissapäivänä tuli mulle ensimmäinen Pomp de luxin paketti. Meillä on niitä ollut kyllä aiemminkin käytössä äitini ostamina ja O:n enon käytettyjä. Nyt kun äitini alkoi PDL myyjäksi niin olin ensimmäistä kertaa itse kutsuilla tai oikeastaan äidin luona avoimissa ovissa. Huhtikuussa pidän sitten kutsut meillä. Kiitän kyllä luojaa siitä ettei meillä ole (ainakaan vielä) tyttöä, sillä muuten menisin sekaisin ja vararikkoon noiden pomppejen kanssa. O:lle tuli nyt vain siistimpi takki ja ihanat keltaiset housut.


Meillä on paljon Miikkareiden vaatteita käytössä, koska äitini myi niitä ennen ja luonnollisesti niitä tuli sitten paljon sieltä 2,5 -vuotiaalta veljeltäni Oltsulle kiertoon, jonkun verran ostin niitä myös itse Oliverille. Äidin vaatekaapissa taitaa kuitenkin niitä enemmän olla itse ostettuina. Pompeista tykkään henkilökohtaisesti enemmän niiden yksinkertaisuuden takia. Nuo pienet yksityiskohdat vaatteissa tuovat kuitenkin niihin sitä jotain. Toivottavasti saan pian näistä ihanuuksista kuvia pikkumiehen päällä. Ois niin söpöt vielä näiden kanssa jotkin vaaleanruskeat nilkkurit.O:n housuissa on kyllä tosi tärkeät noi kiristykset vyötäröllä kun hän on niin hoikka poika nykyään. Vaikka taitavathan nuo löytyä miltei kaikista lasten housuista.


Eilen kun olimme kaupungilla J osti O:lle muutaman perusvaatteen H&M:n osta 3 maksa 2 sarjasta. Ihania värejä ja raitaa. Mun mielestä O:lle sopii niin hyvin keltainen, että aina kun näen keltaisia poikien vaatteita niin olen valmis ne ostamaan. Ja toi hihaton, niin retee! ;D Niin tosiaan saadaan paljon vaatteita O:lle käytettynä, mutta jos itse ostan niin mun mieleen on halvemmista kaupoista Lindex ja heti perässä KappAhl ja H&M. 

Mistä "merkeistä" teidän lastenne vaatekaappi koostuu?


2 kommenttia:

  1. Tiedätkö mistä koosta Pomp de luxin vaatteet alkaa? :) meille tulossa tyttövauva ja kaikki noi tyttöjen vaatteet on kyllä niin ihania, mietin vaan et onko pieniä kokoja ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 80-152 on pompin koot. Ne tyttöjen on kyllä ylisulosia :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)