maanantai 16. maaliskuuta 2015

Parisuhteelle

Viime viikolla meillä tuli J:n kanssa täyteen kolme vuotta yhteiseloa. Aiempina vuosipäivinä ollaan taidettu juhlistaa yhteistä taivaltamme hyvän ruuan parissa. Satuttiin saamaan vielä edeltävänä päivänä lastenhoitaja O:lle. Käytiin aikaisella päivällisellä neljän aikaan. Ajatuksena oli mennä pikaisesti tapaksille Ineziin ja katsoinkin sen aukeavan kello 16. Siellä olimme oven takana minuuttia vaille ja meidän tuurilla siellä oli yksityistilaisuus ja se aukesikin vasta klo 17. Dämn, kerrankin kun oli selvät sävelet mihin mennään.

Päädyttiin sitten lähelle New Yorkiin. J oli aiemminkin käynyt, mutta mä en. Tuohon aikaan odotettavasti paikka oli vielä aika hiljainen. Henkilökunta oli oikein mukavaa. Ja mä onnistuin, jopa nopeasti valitsemaan ruokajuomaksi talon viiniä. Yleensä juodaan molemmat vaan vettä ja J ruoan kanssa maitoa.


Viini oli todella hyvää. Mä en oikeastaan edes tiedä miksi silloin tällöin päädyn ottamaan viiniä. En pidä siitä erityisesti, ehkä se on vain sellainen ravintolajuttu. Tämä viini kyllä maistui. Nälkäisenä oli kiva saada vähän hotrod -sipsejä jo juomien kanssa.Alkupalaksi otimme Katkarapuja juustokuorrutteella, maalaisleivän kera. Nämäkin olivat oikein hyviä. Ja varsinkin paikallinen leipä iski muhun.


Pääruoaksi J valitsi Syö hyvin kympillä! -tarjouksen hampparin ja mulle Portobello sientä samaisella juustolla kuorrutettuna kuin katkaravut. Mitä herkkua se olikaan! Kylkeen tuli vielä yrttikuorrutteiset lohkoperunat. Kerrankin söin ihan koko annoksen muutamaa perunaa lukuunottamatta, mutta sieni ja sen lisukkeet oli pakko syödä viimeistä murusta myöden. Ja vaikka olin ihan täynnä niin tilasin vielä jälkkäriksi mukikakun kera pähkinäjätskin. 

Mikä ihana yhdistelmä tuo kuuma kakku ja kylmä jätski. Tämä on todellakin vain ilmaista mainosta New Yorkille ja sen loistavalle asiakaspalvelulle. Voin suositella lämpimästi tätä. Vaikka vain Tampereen kauttakulkijoille, New Yorkiin Hämeenkadun varrelle kävelee pikaisesti rautatieasemalta. 

Onko teillä yhtä hyviä kokemuksia kyseisestä raflasta? :)
Kuinka te vietätte paremman puoliskonne kanssa vuosipäiviä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)