torstai 12. maaliskuuta 2015

Valinnanvaikeus

Sitä täällä oli havaittavissa muutama päivä sitten. Vastaanotin nimittäin pakettini Zalandolta. Olen pitkään etsinyt uutta laukkua ja miettinyt repun olevan kätevämpi joissain tilanteissa tuon taaperon kanssa. Päädyin sitten selailemaan Zalandon sivuja ja kuinkas kävikään? En osannut enää päättää mitä haluan ja näin ollen tilasin muutaman vaihtoehdon molempia, jotta saisin kotona livenä vertailla vaihtoehtojani. Loput palauttaisin.

Tässä vaihtoehdot repuista kuva kuva kuva

Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Ulkonäöllisesti pidin aluksi eniten tuosta vasemmalta ekassa. Se vaan sattui olemaan kaikista epäkäytännöllisin narulla kiristettävän suuaukkonsa ansiosta. Musta Anna Fieldin reppu taas oli kovin pieni. Jos se olisi ollut hieman isompi olisin varmasti päätynyt siihen sen monien taskujen takia. Repuista päädyin siis viimeiseen ja hempeimpään vaihtoehtoon. Ihana juuri minun värinen kukkakuosi sekä pehmeät "mokkanahkaiset" yksityiskohdat ja tuo alapuoli. Minkä näistä olisitte itse valinneet?

Seuraavana laukkuvaihtoehdot kuva kuva kuva


Nämä laukut puolestaan aiheuttivat mulle suuremman päänvaivan. Vasemmalta eka Anna Field oli kaikista miellyttävin ajatellessani yksinäni meneväni jonnekin, mutta O:n vaippoja tai eväitä ei sinne mahtuisi. Keskimmäinen Volcomin laukku miellytti kovin silmääni niitteineen, mutta sen korkea/syvä muoto ei oikein toimisi. Luulen, ettei sieltä löytäisi mitään, sisätaskujakaan ei kamalasti ollut. Rivin viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä Roxyn laukku. Pidin kovasti tämän villakangasmaisesta materiaalista ja tuosta kuviosta. Tässä oli myös vetoketju päällä toisin kuin Volcomissa.

No, arvaatteko jo mikä oli lopputulos?
Mi-Pacin repun lisäksi mulla jäi siis Anna Fieldin laukku omiin menoihin ja Roxyn laukku sitten kun haluan laukkuun mahtuvan O:nkin tavarat. Oon tosi tyytyväinen päätökseeni. Käytössä on ollut vasta Anna Field. Sinne mahtuu hyvin pieni vesipullo, iso lompakko ja mohlo kamera. Ja pikkuroinat pysyy hyvin tallessa tuossa päälitaskussa.

Olisitteko itse valinneet toisin?

tämä ei ole yhteistyöpostaus, enkä hyödy linkeistä mitenkään
2 kommenttia:

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)