sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hengissä ollaan

Vaikka lentokoneen laskeutuessa ei siltä tuntunutkaan. Ilmeisesti tän flunssan takia mua sattu päähän ja korviin aivan todella paljon (tähän kaikki mahdolliset voimasanat). Koko puolen tunnin laskeutumisen ajan pitelin korviani ja nyyhkytin paketillisen nenäliinoja. Eikä korvat tuntuneet normaaleilta vielä eilen illallakaan. Myös otsassa toisen silmän yläpuolella oli outo kipu,  aivan kuin verisuoni olisi räjähtämäisillään tai jotain. Se oli aivan hirveää. Flunssa on päällä siis edelleen. Ei onneksi kokoaikaa tarvitse niistää, mutta täällä ehkä yskittää enemmän kuivemman ilman takia. Onneksi tämä ei kuitenkaan vaikuta jaksamiseeni, ärsyttää vain.
Perjantaina emme saapumiseni jälkeen tehneet muuta kuin söimme ja halusin nukkumaan kipeiden korvieni takia. Eilinen hujahti ohi silmänräpäyksessä. Aamupalan jälkeen puettiin ja vähän ehkä ihmistäydyttiin (?!:)), vuorossa oli muutaman metropysäkin päässä sijaitseva ostoskeskus La Gavia. Aivan mieletön paikka siellä kävimme myös viimevierailullamme. Siinä saatiinkin kulumaan lähes tulkoon koko päivä.
Palattuamme kotiin puhuttiin menevämme keskustaan vähän syömään ja juomaan. Mietittiin ettei oo mikään kiire vielä. Siinä sitten syötiin.ulkoilutettiin koira,käytiin kaupassa ja laittauduttiin. Oho hups vaan taas hujahti 4 tuntia tostanoin vain. Eikä ehditty keskustassa käymään kuin kahdessa paikassa, kun sitten tuli jo väsy ja viimeiset metrotkin alkoivat olla jo käsillä.
Nyt on mentävä suihkuun ja suunnittelemaan tämän päivän menoja aamupalan ääreen :)
Sekalaisia puhelinkuvia 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)