perjantai 1. toukokuuta 2015

Jännitystä ilmassa

Mulle on tuottanut tuskaa olla näinkin pitkään kertomatta teille tästä. Nyt ollaan kuitenkin jo niin lähellä the juttua, että kerron teille minkä takia olin (yritin ainakin) ostolakossa sen 40 päivää. Tai seitsemän jäljellä. Tasan viikon päästä, ensi viikon perjantaina, seitsemän päivän kuluttua, (tuliko selväksi?) lähden MADRIDIIN! Jep ensi viikolla on se kauan odotettu lähtö. J ja O vievät mut Helsinki-Vantaalle ja nousen yksin Finnairin koneeseen. Mua jännittää kamalasti a) yksin lentäminen b) se etten ole muutenkaan lentänyt montaa kertaa. Tämä onkin neljäs ulkomaanmatkani lentokoneella. c) mitä jos en osaa toimia lentokentällä tai  myöhästyn jostain? Toivotaan nyt kuitenkin kaiken sujuvan ongelmitta Madridiin ja takaisin matkoilla.


Menen Madridiin parhaan ystäväni luo, joka muutti sinne viime vuoden kesäkuussa miehensä kanssa. Tämä joulusta saakka kestänyt näkemättömyytemme onkin ollut pisin tähänastisista. Sillä Elokuussa ystäväni kävi Suomessa, syyskuussa olimme J:n kanssa heidän luonaan ja joulunaikaan he olivat Suomessa. Toki olemme Skypettäneet paljon. Puhelut venyvät helposti melkein tunnin mittaisiksi kun puhuttavaa on paljon. Joskus olen kovin surullinen, että niin hyvä ystävä asuu kaukana toisessa maassa, mutta olen samalla iloinen hänen puolestaan. Ja ehkä salaa toivon hänen vielä joskus palaavan Suomeen :)


Emme ole kauheasti suunnitelleet etukäteen mitä teemme vierailuni aikana. Ainoat suunnitelmat ovat Retiro ja tapakset, jotka jäivät (hävettävästi) näkemättä viime vierailulla. Päiviin kuuluu varmasti ainakin shoppailua. Siitä ei vaan pääse mihinkään. Ja ai niin haluan ehdottomasti sataan sämpylään. :D paikka, jossa listalla on sata (yllättävää) eri minisämpylää ja kaiken lisäksi naurettavan halvalla. Yksi shoppailumissioni on ainakin kaksi mekkoa, ja mielellään niihin kengät, tulevan kesän juhliin.


Kuvat edelliseltä Madridin reissulta.


Whiiii! En meinaa pysyä enää housuissani kun lähtö on jo niin pian!

Laitan kaikki tulevat reissua koskevat postaukset tunnisteen #Madrid alle.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Heitin sulle haasteen blogissani, käy kurkkaamassa :) http://nellixo.blogspot.fi/2015/05/yksitoista-faktaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, luinkin sitä postausta ja mietin että ois kiva tehdä se ja siellähän se ona nimi olikin :D

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)