torstai 21. toukokuuta 2015

Meikkituutori

Taisin jo aiemmin mainita, että avuttomuuteeni meikkien kanssa on tulossa helpotusta. Helmikuussa tutustuimme Lilan kanssa. Tutustumisestamme voit lukea Lilan blogista lisää. Maaliskuussa sitten kysyin Lilalta tahtoisiko hän jakaa loistavia meikkitaitojaan mun kanssa ja hän oli heti mukana. Eräänä torstaina sitten pakkasin meikkini mukaan ja ajoin Lilan luo. Ensin meikattiin ja käytiin vielä ottamassa asukuvat. Laitan ne kuvat erilliseen postaukseen ettei tästä tule kovin pitkää.Ensinnäkin sain käskyn ostaa kunnon meikkisiveltimet ja Lila suositteli Ecotoolsia minulle. Vielä en ole käynyt sitä hakemassa, mutta aion sen varmasti tehdä lähiaikoina. Uusi meikkivoide on myös ostoslistalla. Madridista yritinkin sitä etsiä kun hinta olisi ollut halvempi, mutta eihän sieltä mulle pohjoismaalaiselle löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä.


Harjoittelu tapahtui niin, että Lila teki ensin toisen puolen osio kerrallaan ja mä yritin matkia toiselle puolelle. Lukemattomia kertoja suustani kuului kysymyksiä; "Miten tää tehtiin?" "Miten mä pidän tätä kädessä?" "Kuinka sä ton teit?". Mutta saatiin lopulta mun kasvot ennennäkemättömään kuosiin. Haastavimmaksi koin luomivärien laiton ja häivytyksen. Opin paljon siitä kuinka varjostukset ja korostukset vaikuttavat kasvoilla. 


Ostoslistani kokonaisuudessaan:
-siveltimet
-meikkivoide
-korostusväri
-puuteri
-aurinkopuuteri
-poskipuna
-huulipuna

Rajaustussin kävinkin jo hankkimassa The Body Shopista kun minulla sattui olemaan vielä rahaa joululahjaksi saamallani lahjakortilla.

Ennen

Jälkeen

Melkoinen erohan noissa before-after -kuvissa on. Nyt kun vielä onnistuisin tekemään saman uudestaan ja saisin hankittua kaikki tarpeelliset vielä meikkipussiini. 

Kiitos paljon vielä Lilalle! Vaikka varmasti tuun jatkossakin sulta kysymään kun en osaa tai muista jotain juttua! :D


8 kommenttia:

 1. Ihana postaus Roosa:) Ja sä kyllä opit todella hyvin kaikki vaiheet! Ja tietty kysyt sitten jatkossakin, jos unohtuu tai joku kohta tuntuu vaikeelta!

  VastaaPoista
 2. Vähänkö ihana tarina Lilan blogissa oli, rohkeaa että otit yhteyttä, itsekin pitäisi tehdä noin kun kaipaa uusia kavereita! Ehkä törmätään joskus GoGolla, minut löytää sieltä viitisen kertaa viikossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä hienoa saada uusi ystävä ja vieläpä kun on näitä yhteisiä harrastuksia. :) Ehkäpä törmäämme joskus, tuu moikkaamaan jos tunnistat mua/meitä!

   Poista
 3. Ihania kuvia Roosa, olet niin kaunis! Terveisin serkkusi ;)

  VastaaPoista
 4. VOi että, oot ihan sen twiligt Bellan näköinen tossa toka vikassa kuvassa :) Meikki tekee kyllä ihmeitä, vielä enemmän jos osaisi kunnolla, nätti olet muutenkin mutta tosi kaunis myös meikattuna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos :) joo se kyllä tekee paljon. Tarttis vähän harjotella enemmänkin :D

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)