lauantai 2. toukokuuta 2015

Pari vappukuvaa


Tein itse simaa tänäkin vuonna. Mun improvisointi lähti vaan vähän käsistä niin siitä tuli vähän epätavallisen makuista. Olis voinut jättää appelsiinin, limen tai vaikka molemmat pois. Yksi pullo meni tädilleni ja kaksi jätin porukoilleni. Itse maistoin vähän torstaina ja nyt, vähän myöhässä, juon itse tätä kotona.

Me olimme O:n kanssa torstaista perjantaihin vanhemmillani. Siellä sai munkkeja tuoreena ennenkuin ehtivät edes kunnolla jäähtyä. Eilen illalla olikin maha kipeä siitä sokerin määrästä. Ensi viikolla on hyvä sitten skarpata. Aina perjantaihin saakka kunnes pääsen herkuttelemaan Madridiin. Kyllä se kesäkunto sieltä tulee. Torstaina heiluteltiin ilta-auringossa äitin kanssa kahvakuulaa terassilla raikkaassa ulkoilmassa.Eilen kotikylässä oli pienimuotoinen lasten vapputapahtuma. O saikin ensimmäiset asfaltti-ihottumansa siellä rymytessään. Käytiin katsomassa lyhyt klovnin esitys ja jätkä ei meinannut sitten pysyä paikallaan siellä, paitsi balettiosuuksien ajan hän tuijotti tarkkaavaisena klovnia. Ne osuudet ei kyllä kovin kiinnostaneet muita lapsia.


Torstai-iltana piti käydä saunassa ja ottaa ehkä pari siideriäkin, mutta se jäi sitten kun nukahdin O:ta nukuttaessa itsekin. Vappuun kuului kahvakuulailun lisäksi kaverin ja muutaman koiran kanssa kunnon terapeuttinen kävelylenkki.

Palloja ja munkkeja lukuunottamatta vappu ei paljoa eronnut normaalista mummulakäynnistä. Nyt saisikin alkaa jo suunnittelemaan mitä otan reissuun mukaan. Minut tuntien pakkaaminen kuitenkin taitaa jäädä sinne viimeiseen mahdolliseen iltaan.

Kuinka teidän vappu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)