sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pastellipaita ja mukavuustossutkenkiin saatu alennus blogin kautta

Torstaina kun olimme lähdössä kyläilemään Lilan luo vetäisin nämä mustat mukavuusballerinat jalkaan, muuten niin hempeän asuni kanssa. Taka-ajatuksena oli pieni kuvaushetki kahvittelujen jälkeen. Ja yllättävän hyvin se sujuikin poikien kanssa. 

Muutama viikko sitten lähdin toiveikkaana kyselemään yhteistyöhalukkuutta ennen Madridin reissua, koska mulla ei ollut kenkiä joilla olisi oikeasti hyvä kävellä monta päivää. Pyynnölleni näytettiin vihreää valoa, kengät kuitenkin myöhästyivät matkasta parilla tunnilla. Onneksi näille on kyllä käyttöä täällä Suomessakin koko kesän ajan. Muutaman kerran olen ehtinyt ballerinoja käyttämään ja ovat kyllä supermukavat jalassa. 

Olin haaveillut näistä tossuista jo siitä saakka kun ne ilmestyivät Freddystoreen ja pähkäilin minkä väriset ottaisin jos nämä tulisi hankittua. Keltaiset olis olleet sairaan siistit varsinkin kun kesä vähän ruskettaisi koipiani. Päädyin kuitenkin turvalliseen mustaan joka sopii kaiken kanssa. Onhan nää sen verran sporttiset  etteivät kesähäihin pääse mekon kanssa, mutta muutoin tulevat varmasti näkymään kesän kuvissa.

Tällä kokemuksella suosittelen ehdottomasti hankkimaan nämä ballerinat jos hiostavat ja hiertävät perusballeriinat ei innosta.

Teksti lainattu Freddystore.fi 

"Ultrakevyet 3PRO ballerinat on valmistettu patentoidusta ja hengittävästä DIWO® (Dry-in,  wet-out) materiaalista, joka siirtää kosteuden ja pitää jalat kuivana! Kolminkertainen  patentoitu 3PRO® pohja vaimentaa iskuja ja takaa jalalle täydellisen liikkuvuuden.

Ainutlaatuinen ITS (Impact Technology System) tukee jalkapohjaa ja vaimentaa iskuja. Kengissä on pestävä anti-bakteerisesta materiaalista valmistettu pohjallinen."


Paita Lefties
Farkut Pimkie
Ballerinat Freddy
Kuvat LilaTämän paidan ostoa arvoin hieman kun mietin onko kuosi ja hempeät värit mun juttu. Mukaan se kuitenkin lähti lähinnä tuon avoinaisen selän takia (jälleen kerran). Ja pääsihän se käyttöönkin, eikä ollut yhtään liian hempeä mustan nahkataki, rikkinäisten farkkujen ja mustien balleriinojen kanssa.

Farkut lähtivät mukaani aikalailla vahingossa. Ekana päivänä Madridissa mulla oli jumpsuitti päällä niin nappasin nämä matkalla sovituskoppiin yhden takin kaveriksi. Mun piti siis vaan ottaa nää sovitukseen, jotta nään onko se takki hyvä farkkujen kanssa. Sitten takin lisäksi kassalle päätyivät myös farkut ihanan mallinsa vuoksi. Mun mielestä nää on just sopivan rennot, mutta kuitenkin istuu takapuoleen eikä vaan roiku päällä. Nää onkin olleet paljon käytössä heti hankintansa jälkeen.

Mitäs tykkäätte asusta?

Oltsu ei ollut niin innostunut olemaan kuvattavana. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)