maanantai 4. toukokuuta 2015

Pomp De Lux

Mullahan oli huhtikuun alussa Pomp de lux -kutsut ja nyt vihdoin sain tämän postauksen tehdyksi. Täältä löytyykin postaus edellisestä PDL -tilauksesta. Pakkohan nämä ihanat keltaiset oli saatava shortseinakin. Oonkohan jo maininnut rakastavani keltaista O:n päällä? Se vain sopii niin hyvin tuolle melko tummasilmäiselle taaperolle.


Keltaisten housujen (ja takin koristenauhojen) kaveriksi tämä hauska rillipaita.


Tilasin kaikki O:n vaatteet koossa 92 ja siinä ilmenikin yksi ainoa ärsytys tässä merkissä. Siistimmät housut (keltaiset) ja kollarit (nämä allaolevat shortsit) ovat aivan eri kokoluokkaa. Nuo keltaiset ovat ihan sopivat ja nämä kollarishortsit ulottuvat reilusti polven alapuolelle.


Kutsujeni aikaan oli kampanja jolloin mm. nämä paidat olivat osta 2 maksa 1 tarjouksessa. Meille tuli siis kaksi tällaista söpöä vaarinpaitaa. Yleensä en tykkää tällaisesta ylijoustavasta (?ribbi) kankaasta kun ne lörähtää, mutta tää pompin kangas on kyllä paljon jämäkämpää ja pysyy hyvin muodossaan. Harmittaa kun en ostanut saman sarjan pöksyjä O:lle. Toivon kuitenkin, että enolta tulee sitten joskus pieneksi jääneet pöksyt meille kierrossa. :)


Kutsujeni aikaan oli myös huippu hyvä emännänkampanja! Piti ilmoittaa vain tyttö vai poika ja koko niin tuli kolme ilmaista vaatetta, aiemmilta kausilta. Ja nämäkin oli kaikki oikein mieleisiä meille. Noi shortsit varsinkin on supersöpöt!
Piditkö kutsuja kampanjan aikaan? Olisi kiva nähdä mitä muiden yllärivaatteet on olleet. 

2 kommenttia:

  1. En pitäny kutsuja, mutta kävin pareilla ja kyllä tuolta useemmalla satasella tuli tilattua. Nyt vielä aleista eilen yks paketti. Pompilta vaan saa söpöimmät arkivaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania ! Just ja just sain ite pidettyä alle satasessa tilauksen :D

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)