keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Räkänokkia ja ajatuskatkoksia

Perjantaina O, sunnuntaina minä ja maanantaina J, kaikki ollaan flunssassa. Sellainen ärsyttävää kuumeeton räkätauti. O oli ainoa onnellinen, jolle nousi kuume ja näinollen hänellä ei ole enää muutakuin vuotava nokka. Siitä sen enempää valittamatta kuitenkaan. Uskon, että viikonloppuna oon jo terveempi ja lukemat lämpömittarissa näyttää lähemmäks kolmeakymmentä astetta! 


Maanantaina jaksoin jopa leipoa vähän keksejä nimipäiväni kunniaksi. Ei meillä mitää vieraita käynyt ja omiin suihinhan nuo päätyivät. 


Tänään oon yrittänyt vähän pakkailla valmiiksi. Mahdollisimman vähän, jotta kaikki ostokset mahtuvat laukkuun paluumatkalle. Helpointa mun on karsia kosmetiikasta, jota raahaan usein mukanani aivan liikaa ja aivan turhaan. Kuvassa ei tietenkään ole hammasharjaa, deodoranttia ym. tuotteita joita vielä tarvitsen tässä parin päivän aikana.


Mä en yhtään tiedä ottaisinko vielä käsimatkatavaroihinkin sellaisen matkalaukun. Eihän sitä koskaan tiedä paljonko niitä tuliaisia sieltä tarttuu mukaan. Viimeksi oli helpompaa kun oli kaksi laukkua ja tiesin ettei J kauheasti ostele niin ei tarvinnut miettiä tällaisia asioita. Kuinka te matkustatte, yhdellä, kahdella vai kolmella laukulla?


Yritin myös valmiiksi miettiä jo matkustusvaatetustani. Villasukat ainakin on ehdottomat lentokoneeseen! Muistan kuinka varpaitani paleli viime reissulla. Mietin myös jonkin viltin ottamista mukaan. Nyt saan vihdoin ehkä jatkettua Fifty Shades of Greyn toisen osan lukemista kun saan olla oman itseni seurassa nelisen tuntia. Toisaalta tämä yksin matkustaminen jännittää, mutta toisaalta tulen varmasti nauttimaan noista hetkistä jotka saan olla "yksin" laittaa kuulokkeista pauhaamaan lempibiisejä ja uppoutua hyvän kirjan pariin. Tai jos ei jaksa lukea niin voi vaikka tuijottaa ikkunasta ulos ja katsella maisemia.


Nyt ennenkuin tämä juttu karkaa ihan käsistä, taidan mennä syömään iltapalaa ja tavoitteena olisi olla untenmailla viimeistään kymmeneltä. O meni tavallista aiemmin nukkumaan ja varmasti herääkin jo ennen seitsemää. Pitäkää mulle peukkuja, että tää flunssa katoo johkin viimestään perjantai aamuun mennessä!

Seuraavan kerran todennäkösesti kirjottelen Madridista, pikaisia kuulumisia puhelimella. Laajempia juttuja saatte sitten reissun jälkeen!

3 kommenttia:

 1. Paranemisia teille kaikille! Ja hyvää lomaa tietenkin:) Niin ja mö en edes omista markalaukkua :D Aina repun kanssa reissussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Yritetään kovasti vedellä kaikki mahdolliset vitamiinit :D joo en mäkään omista vaan lainaan äitiltä :D lainassa

   Poista
 2. Moikka!

  Olisiko sulla heittää sähköpostia, olisi kysyttävää Tampereen Muotikirppikseen liittyen? :---)

  - Mandi / Muotikirppis (mandi@wildlanseeraus.fi)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)