maanantai 25. toukokuuta 2015

Rytmit sekaisinPaita Zara
Leggingsit Lefties
Kengät ja sukat PrimarkO:lla on viime aikoina ollut unirytmi aivan sekaisin. En oikeastaan tiedä onko sekaisin väärä sana. Ehkä hän on vaihtamassa vain rytmiään. Pitkän aikaa rytmi oli aika tarkka ja hän nukahti ilman kiukuttelua itsekseen omaan huoneeseen ja omaan sänkyyn. Aamulla herättiin yleensä ennen kahdeksaa ja päikkäreille poika menikin jo kymmenen aikaan. Vaihtelevasti nukkui kahdesta tunnista kolmeen sitten lounasta. Kahdeksalta illalla puuro, iltapesut ja nukkumaanmeno. Aina samalla kaavalla ja Oltsu oli aina unten mailla ihan viimeistään varttia vaille yhdeksän.

Oli helppoa suunnitella päivän ohjelmaa kun tiesi unien olevan aina samaan aikaan. Nyt siihen ei voi enää luottaa. Tänäänkin jätkä taipui päiväunille vasta yhden aikaan. Ja yöunille menokin saattaa venyä kymmeneen kun ei suostu jäämään yksin huoneeseensa. Aamullakin saatetaan nukkua yli kahdeksaan ja siitä olen toki onnellinen.

Syitähän tähän voi olla, ja varmasti onkin, monia. Iso syyllinen varmasti on nämä kokoajan pitenevät päivät ja valoisuus. Myös epäsäännöllisyys ja poissa kotoa oleminen saattoi vaikuttaa. Sillä minun ollessa reissussa ei pojatkaan olleet kotona. Hampaitakin on pienen tauon jälkeen tulossa lisää niin kaippa sekin osansa tekee. 

Lähiaikoina pitäisi myös hankkia lastensänky ja opettaa taapero nukahtamaan sinne. Saas nähdä millainen rumba siitä syntyy. Toivottavasti sänky hankitaan jo pian, jotta saisin samalla hieman järjesteltyä O:n huonetta niin voisin sitäkin teille vilauttaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)