torstai 14. toukokuuta 2015

Shoppailuparatiisissa


Tätä ensimmäistä lukuunottamatta kaikki kuvat on Emmin ottamia. Oi Bershka, yks mun lempikaupoista Madridissa. Sieltä vois lähestulkoon jokaisen vaatekappaleen kotiuttaa. Hassua sillä kuitenkaan en kotiuttanut tällä reissulla sieltä muuta kuin yhdet kengät. Tän liikkeen pitäis ehdottomasti tulla Suomeenkin. 

Tämä mekko on todella kiva. Varsinkin kun siihen yhdistäisi jotain värikästä asustetta. Mekko jäi kuitenkin kotiuttamatta liian pitkien olkaimien vuoksi, vaikka eipä tuo kai suuri homma olisi ollut lyhentää niitä.


Tämän kauppaan jääminen harmittaa nyt todenteolla. Vaikka en kesän tulevissa hääjuhlissa sitä olisi voinutkaan käyttää niin onhan meillä pikkuveljeni rippijuhlatkin tiedossa. Viimeisen kerran maanantaina kun liikkeen ohi käveltiin olin jo niin väsynyt ja lähes rahaton niin sanoin vaan Emmille "että nyt nopeesti ohi ettei tuu houkutuksia". Turhaa jossittelua, mutta kyllä ottaa aivoon.

Jokaisessa liikkeessä oli hirveästi jos jonkinnäköistä pitsivaatetta. Onko niitä Suomessakin nyt yhtä paljon? Kokeilin jopa yksiä pitkiä pitsihousuja, mutta niiden malli oli jotain sanoinkuvailemattoman järkyttävää.


Tämäkin mekko oli aivan ihana, mutta koko ei sopinut mun kropalle. S koossa vyötärö oli aivan liian tiukka ja M koossa yläosa aivan liian iso. Jos koko olisi ollut sopiva niin tämä olisi ehdottomasti lähtenyt mukaani.

Mulla on aivot vielä niin jumissa reissun jälkeen niin tää on vielä tällainen kuvapainotteinen postaus. Toivotaan, että seuraaviin postauksiin saan jotain järkevämpää sepustustakin. Ja odotellaan myös tulevia asukuvia, jotta pääsette näkemään myös niitä yksilöitä, jotka lähtivät mukaani matkalaukussa.

Onko täällä muita Bershka faneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)