tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäkuun viimeinen

En keksinyt parempaakaan otsikkoa tästä tulevalle sekametelisopalle. Kuulumisia ja sen sellaiste sepostusta siis luvassa. Mehän ollaan tässä nyt viime aikoina pysytty jopa ihan kotosalla kun J on töissä.

Treenitkin on sujuneet paremmin kun on oltu kotona enemmän. Kahteen edelliseen viikkoon mahtui kumpaankin neljä treeniä. Se on mun mielestö ihan sopiva määrä näin kesällä. Oon enimmäkseen käynyt ryhmäliikunnoissa ja kerännyt pisteitä GoGo:n kesähaasteeseen. Eilen aloitin tän viikon kaverin kanssa BodyAttackissa, ja voi vitsit kyllä se on hullujen hommaa. Hiki lentää ja sykkeet on pilvissä!

Taaperolle on tulossa muutos nukkumiseen. En muista oonko aiemmin kertonut hänen nukkuvan matkasängyssä. Ai miksi? No siksi, että hänellä oli about 30 vuotta vanha pinnis jossa oli hieman tavallista matalemmat laidat ja eräs kaunis päivä kuului tömps kun poika oli menossa päikkäreille ja kiipesikin laidan yli. Eikä siinä vaiheessa enää nähty tarpeelliseksi hommata uutta pinnistä. Jo kauan sitten päätin tulevaksi sängyksi Ikean Minnen -jatkettavan sängyn. Tänään mulla sitten kävikin loistava sattuma kun menin sänkyä ostamaan. Se oli nimittäin tänään viimeistä päivää tarjouksessa 59€ kun normaalihinta on 99€. Raaskin sitten hankkia hieman kalliimman patjankin kun sänky oli edullinen. Kiinnostaisiko teitä kuulla kuinka tuo meidän sähköjänis saadaan (ehkä) nukkumaan sängyssä, josta hän pääsee itse pois?

Pariin viikkoon meillä ei taas ole kummempia suunnitelmia kun J on töissä. Heinäkuun puolessa välissä lähdetäänkin Lappeenrantaan J:n sukulaisten luo. Toivottavasti ne luvatut helteet nyt tulisivat jäädäkseen.

2 kommenttia:

 1. Voi että, olitko Hermian ilta-attackissa? Olisinpa ollut siinä, oltais törmätty! Attack on ollut vuosikausien ajan suosikkini, siitä asti kun tuli Suomeen 2008 vai 2009...? Ihanaa rääkkiä, tosin uusimmassa ohjelmassa ei ole niin kivat musat.

  Näpyttelin juuri leivän ohjeen blogiin kun sitä toivoit, taidan ajastaa esim. sunnuntaille sen. Tiedät käydä sitten kurkkimassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku olin Parkissa. Tää tais olla mun kolmas attack ja se on kyllö niin hullua. Kyllä siitä tuleekin sitten kaikkensa antanut olo!:) okei hyvä tietää. Odottelen sunnuntaita :)

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)