tiistai 23. kesäkuuta 2015

Linnanmäki ja Korkeasaari

Kuten viime viikolla kerroin niin lähdimme yhden yön Helsingin visiitille. Maanantaina oltiin Lintsillä ja tiistaina Korkeasaaressa. Sää oli ihan ok kun ei satanut, mutta jäätävä tuuli oli kyllä. Ihme kyllä tuuli otti pahemmin huvipuistoon kuin saarelle. 

Linnanmäki olisi Oltsun kanssa varmasti jo vuoden päästä paljon hauskempi kun hänet uskaltaisi ehkä päästää jo yksin ilmaislaitteisiin. Oltsu kyllä viihtyi melko hyvin kun kierreltiin ja ihmeteltiin kun mummu, eno, täti ja äitin serkku pyöri mitä villeimmissä laitteissa. Pitkään ei voinut kyllä samaa härveliä jäädä tuijottelemaan. Lintsiltä löytyi myös pieni Angry birds -puisto. Siellä oli sellainen putkiliukumäki, josta mä sanoin ettei Oltsu voi sinne mennä, mutta isi oli erimieltä. Ja sinnehän se poika sitten meni ja isi joutui hakemaan puolesta välistä kun ei luistanut kovin hyvin. Puistossa oli myös sellanen hämähäkkikeinu josta O tykkäsi kovasti. Mä olisin halunnut käydä Sealifessa, se kuitenkin jäi väliin järkyttävän 21 euron hinnan takia.


Oltsu ensimmäistä kertaa vesillä menossa Korkeasaareen

Korkeasaari oli mun mielestä jopa järkevän hintainen verrattuna Koiramäen 15 € normaalihintaan. Tuolla laivalla kun meni niin yhdeltä aikuiselta se maksoi 18 euroa. Se ei ollut ollenkaan paha hinta kaikkien niiden eläimien katselusta. Oltsu tykkäsi kovasti katsella eläimiä ja ihmetteli vain. Tosin täälläkään ei saanut liian pitkäksi aikaa jäädä paikoilleen, kuten me teimme tiikerin ollessa liikkellä kun odotteli saapuvaa ruokaansa. Tiikeristä löytyy pieni video tuosta alta, jos se ei toimi niin kokeile tästä. 


Huvipuistoon siis isomman lapsen kanssa, mutta Korkeasaari oli mielenkiintoinen pienellekin.

1 kommentti:

  1. Meilläkin olisi tarkoitus käydä tänä kesänä Linnanmäellä ja Korkeasaaressa, mutta voi olla että Lintsin laitteet ovat vielä vähän hurjia meidän pienelle. Saa nähdä :)

    VastaaPoista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)