torstai 25. kesäkuuta 2015

Miten meillä syödään?

Ihan jees, olisi mun vastaus tähän. Yritetään pitää kolmen tunnin ruokailuvälit ja syödä viisi ateriaa päivässä. O:n kanssa lounas on osoittautunut hankalaksi, koska hän menee päiväunilleen yleensä jo 10-11 aikaan ja saattaa nukkua kolmekin, joskus jopa neljä, tuntia niin hänellä aamiaisen ja lounaan väliin venähtää usein 4-6 tuntia. Sinänsä se on huono juttu, mutta ei siitä ongelmia ole koitunut. Oltsu on myös tullut kovin nirsoksi ja hänen lempiruokaansa onkin Saarioisten äitien lihaperunasoselaatikko. 

Harvoin  syömme samaa ruokaa koko perhe. Me aikuiset tykätään tulisesta ja mausteisesta ja taapero söisi mielellään vain perunamuusia ja pinaattilättyjä. Pinaattilätyt ovat O:n suurinta herkkua, niitä tuleekin usein tehtyä kerran viikossa ja ne loppuvat hujauksessa. O saattaa syödä lättyjä yhtä monta kuin minä. J taas ei ymmärrä minun viittä ateriaa päivässä kun hän saattaa syödä vain kolme. Sekään ei todellakaan ole hyvä tapa ja olenkin koittanut hänelle sanoa, että olisi hyvä syödä useammin ja vähemmän kerralla. Kyllä minullakin joskus jää toinen lämmin ateria pois, mutta se tapahtuu hyvin harvoin. 

Tämä oli tällainen pieni sneak peek meidän ruokailutottumuksiin. Ajattelinkin jos teitä kiinnostaa niin voisin tehdä teille postauksen meidän normipäivän ruokailuista kun koko perhe on kotona. 

Kiinnostaisiko sellainen?


2 kommenttia:

 1. Kiinnostais kyllä! :)

  yhtakuinkolme.blogapot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää alkaa tsuumaileen sellast päivää ku mies ei oo töissä nii laitetaan toteutukseen :)

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)