maanantai 1. kesäkuuta 2015

Miten meni noin niinkun omasta mielestä?

No eihän se ihan mennyt kun ajattelin, tulipahan tehtyä. Oon kuitenkin tyytyväinen, että oon saanut uutta buustia treeniin ja keskitetymmät treenit on tuottaneet tulosta varsinkin yläkroppaan. Tosta vyötäröstä alaspäin en sitten ookkaan niin tyytyväinen.

Treenejähän ois pitänyt kertyä se 49 tässä seitsemän viikon aikana, kuitenkin flunssa verotti sen viikon ajan. Treenien loppumääräksi tuli siis 41. Painoa taisi tulla kilo lisää liekö tuo kilo sitten lihasta vai rasvaa. 

Toivon todella, ettei kesän reissut vie mukanaan treeni-intoa, joka joutuu koetukselle jo seuraavan viikon aikana kun mennään sinne mummuloihin. Onneksi siellä on edullisella kertamaksulla kuntosali, monta mahdollista lenkkiseuralaista ja äidin kahvakuula. Ja ai niin oonhan mä mukana Tikiksen Booty haasteessa, jota on jo kunnialla suoritettu kymmenen päivää. Katsotaan juhannuksen aikaan saatteko kunnon belfieitä tänne! :D

Pidetään peukkuja pystyssä kesätreeneille!

Tässä nyt kuitenkin parit before and after -kuvat ja lopussa pari kuvaa joista oma silmäni ainakin huomaa pientä kehitystä yläkropassa.


 

 


 2 kommenttia:

 1. Moi! Hienoa nähdä miten tämmöinen haaste tepsi! Tää haaste oli jotenkin todella liikuntapainoitteinen (postauksista päätellen) ja mua kiinnostais, että miten ruokailit tämän aikana?
  Omasta mielestäni muutokset kropassa lähtee sieltä lautaselta. Mitä syöt, kuinka paljon ja kuinka usein syöt?
  Mutta olethan sinä jo huiman työn tehnyt kroppasi kanssa. Oon meinaan jo seurannut blogiasi tovin!

  Ja mua kiinnostais mikä tää tämmönen tikis booty-haaste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo enemmän panostin liikuntaan kuin ruokavalioon. Pyrin kyllä aina pitämään säännölliset n. 3 tunnin ruokailuvälit mutta herkutkin kyllä maistuu jonkun verran. Unohdinkin tähän kirjoittaa kun tällä viimeisellä viikolla pysyttäydyin hyvin erossa herkuista. Harmittaa kun reilu vuosi sitten kun aloin liikkumaan ja syömään terveellisesti niin herkkuja ei edes tehnyt mieli.

   Kiva kun seurailet :)

   Tikiksen booty haaste löytyy facebookista :)

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)