tiistai 28. heinäkuuta 2015

Freddyjen puolesta

Tämä on vain ja ainoastaan tyytyväisen asiakkaan vilpitön mielipide, ei yhteistyö. Ensimmäiset Freddyni hankin noin vuosi sitten. Ensin tilasin pöksyt S-koossa. Se mahtui päälleni, mutta saumat "avautuivat" oikealta puolelta, joten palautin housut ja vaihdoin kokoa suurempiin. Nyt mulla onkin jo kolmet Freddyt ja yksiäkään en oo katunut.

Nää uusimmat on väriä B53. Mun mielestä nää on ihanan räikeet ainoo vaan etten jotenkin osaa yhdistellä näitä. Valkoisen paidan kanssa tulee Suomenlippu-fiilis ja musta paita saa mut näyttämään tosi kalpealta. Yhdistelyongelmista huolimatta housut on kyllä olleet kovassa käytössä.

Näitä housujahan on kovasti kritisoitu ohuehkon kankaan vuoksi. Ja itsekin aina varon kynsien kanssa näitä jalkaan kiskoessa. Ensimmäinen reikä on nyt vasta ilmestynyt vuoden vanhoihin housuihin. Ja näistä uusista lähti merkki irti kun O tykkää pyöritellä sitä. Mutta eipeipä sen niin väliä ole vaikkei sitä merkkiä tuossa persposkessa olekkaan.

Varasin ensi viikolle kirppispöydän ja ajattelinkin viedä sinne kaikki farkkuni lukuunottamatta niitä rikkinäisiä Espanjasta hankittuja boyfriend-tyylisiä lempifarkkujani. Nyt kun Freddyjä löytyy kaapista aina, vaikka jotkut olisivat pesussa, niin harvemmin farkkuja ängen jalkaani. Nää on vaan niin hyvät kun ei kiristä tai purista eikä tarvitse joka toinen minuutti kiskoa ylöspäin. 

Onko siellä Freddyjen rakastajaa?
Takki Vero Moda
Toppi Vero Moda
Housut Freddy
Kengät Crocs

Löytyisiköhän täältä kiinnostuneita jos laittaisin muutamia vaatteita tänne myyntiin ennen kirppistä?

2 kommenttia:

  1. Laita vain vaateita myyntiin! Täällä ainakin yksi kiinnostunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei enään ehdi kun vien maanantaina kirpparille. :o mut jos jää jotain järkevää niin voin laittaa sit.

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)