lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hiljaisuus

Vastapainoksi eiliselle juhlinnalle tyttöjen kanssa, saan nyt nauttia rauhasta ja omasta seurastani. O jäi mummulaan kyläilemään ja J meni yövuoroon. Jäätyäni yksin hiljaiseen kotiin kävin saunassa ja hellin ihoa uudella kuorinnalla ja kasvonaamiolla. Nyt vielä kunnon kosteutus iholle sekä hiuksille ja litra vettä kurkusta alas.
Haluaisin vielä uppoutua kirjaan tai OITNB:hen, uni saattaa kyllä hyvin pian viedä voiton ja painun lakanoiden väliin. Olo on aika autuas täällä hiljaisuudessa. Mummun pyyntö saada O kylään tuli kyllä sopivaan saumaan. Uhma alkaa olla jo aika kovaa ja omaa tahtoa löytyy reilusti. Ihanaa olla muutama päivä ilman jatkuvaa ei-sanan käyttöä sekä ruoka- ja unitaisteluita. Kai sitä saa välillä myöntää olevansa väsynyt arkeen?
Ajattelin illalla laittaa jo lenkkikamat valmiiksi ja tehdä aamulla heti herättyä pienen juoksulenkin. Saa nähdä viekö sängyssö pitkään loikoilu voiton. Kummatkin on kuitenkin hyviä vaihtoehtoja aloittaa sunnuntaipäivä. Saa nähdä mitä tekemistä keksin huomenna kun J nukkuu ja menee iltavuoroon.
Rentoa iltaa ja huomista kaikille!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! ^_^ voi kun itsekin ehtisi aloittaa OITNB:n uuden kauden katsomisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sitten kattonu sitä. Kuuntelin musiikkia ja söin karkkia :>

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)