tiistai 7. heinäkuuta 2015

Puhdas koti vetää puoleensa

En ole varmastikkaan ainoa, jolle tulee mieleen tuo otsikon lausahdus, nähdessään jossain Kiilto -tuotteita. Vai olenko aivan väärässä? Anyways olin aivan unohtanut tämän postauksen ja siihen mahdollisesti liittyvän tuotepaketin. Kunnes tänä aamuna Posti kiikutti ovellemme paketin Kiillolta. Kuinka voikin ihminen näin innostua siivousvälineistä


Sain siis tuotepaketissa kaksi kodin puhdistajaa vaniljan ja mangon tuoksuiset, laventelisen wc puhdistajan sekä keittiön puhdistajan sitruksen tuoksuisena. Tuo mango meiltä löytyikin jo aiemmin, mutta muut olivat uusia tuoksuja meidän siivouskomerossa. Jokainen puteli pääsi jo heti tänään käyttöön kun täällä on taas pari päivää vietetty siivouksen merkeissä viime viikon kyläilyjen jälkeen.


Yleensä en pidä laventelin tuoksusta, mutta tähän siivoustuotteeseen se mielestäni sopi. Nyt kiiltää lavuaarit ja vessanpönttö. Tuoksuista mun lemppariksi päätyi makean tuoksuinen vanilja kodin puhdistaja. Sitrus on aika perus ja mangoon oltiinkin jo aiemmin tutustuttu. Aineet on myös kivan värisiä niin saattaa olla, että ne jäävät koristamaan tuota tiskipöytää jos vaikka muistaisi niitä sitten käyttääkkin useammin.


Siivouspuuhien jälkeen meninkin naapurini emännöimille Oriflame -kutsuille. Kutsut oli tällä kertaa Oriflamen Kauneuspisteessä Tampereen Hämeenkatu 40:ssä, Tosi kätevä tuollainen paikka, jossa kaikki tuotteet on testattavissa ja mikä parasta emännän ei tarvitse kotona siivota! Kauneuspisteellä saa muulloinkin käydä sen aukioloaikoina, nyt he tosin ovat kesälomalla.

 Kovasti yritin olla ostamatta mitään kutsuilta, mutta kyllähän sieltä taas muutama puteli tulee tonne kylppärin kaappiin. Mä tilasin jotain myös J:lle ja yritän saada hänetkin innostumaan kasvojen hoidosta. :D Saattaa olla turhaa, mutta ainahan kannattaa yrittää. 

Tämä kesä on näyttänyt kyntensä blogille, joka kyllä näkyy tästä postaustahdista. Viime viikko olikin ensimmäinen kun rikoin lupaukseni (vähintään kaksi postausta viikossa). Tällä viikolla ajattelin kyllä kertoa teille vielä kuinka tutustuttiin naapurin kanssa. Viikon päästä sitten lähdetäänkin sinne L.rantaan niin täällä saattaa olla hiljaista, ellen sitten saa jotain tähdellistä ajastettua.

Ihanaa Heinäkuuta Teille Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)