sunnuntai 23. elokuuta 2015

Peurunka ja tulossa syyskuussa

Snäpissä seurailevat tietääkin jo,  että me oltiin J:n kanssa kahdestaan yhden yön minilomalla Peurungassa, jonka J sai bestmanin hommista. Todella minilomahan tuo oli, mutta tuli kyllä tarpeeseen tällainen kahdenkeskinen pieni reissu. Kuvia tuli otettua oikeastaan vain puhelimella.

Sekä meno- että tulomatkalla kävin Jyväskylässä salilla, kuinka kätevää kun reissussakin pystyy käymään "tutulla" salilla. Melkeinpä heti kun hotellille päästiin vaihdettiin vaatteet uikkareihin ja painuttiin kylpylään. Ja voi vitsi kun harmitti ettei taapero ollut mukana kun sekä hotellissa, että kylpylässä olisi ollut pienelle vaikka ja mitä. Peurunkaan täytyy ensikerralla lähteä siis koko perheen kesken. Tää oli siis mun ensimmäinen visiitti kyseisessä paikassa. Ja sain joskus vuosia sitten käsityksen ettei tuo ole kovin hääppöinen paikka, mutta lähivuosinahan siellä on tehty melkoinen remontti ja paikka oli tosi hieno. Pulikoinnin jälkeen säästettiin ja haettiin lyhyen ajomatkan päästä kiinalaista huoneeseen. Ja nautittiin illallinen parvekkeella kauniissa maisemissa. Loppuilta meni sängyssä löhöillen, katsottiin tv:stä blockfestejä ja mä virkkasin.

Tänään kunnon hotelliaamiaisen jälkeen oltiin vielä pulikoimassa, kotimatkalla käytiin lounaalla Petäjäveden Kyläsepässä, suosittelen! Sitten mahat täynnä poika hakemaan kyytiin ja äkkiä kotiin.

Matkalla tilasin FitFarmilta ensi kuussa alkavan Fitbelfie ohjelman. Sitä jäänkin innolla odottelemaan. Nämä kolme viikkoa aion nyt ottaa hieman rennommin jumppien kanssa ja valmistaudun tulevaan ohjelmaan.

Tätä se syksyn tulo teettää, virkkaamista ja uusia haasteita!

Tämä ei ole yhteistyöpostaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)