torstai 10. syyskuuta 2015

Fiiliksiä maanantaista


En osaa oikein sanoin kuvailla tän hetken fiiliksiä maanantaina alkavasta valmennuksesta. Yritän kuitenkin. Tänään nettiin tuli jo nähtäville tulevat ohjelmat. Tavallaan halkean innostuksesta ja toisaalta jännittää kuinka mun käy kun herkut menee piiloon kuudeksi viikoksi. Onneksi herkkuhimot pysyvät yllättävän hyvin kurissa kun syö riittävästi sitä perusterveellistä treeniä tukevaa ruokaa.

Nyt on päiväkirjaan kirjoitettu ylös tulevat ohjelmat. Vielä voisi tehdä ainakin ekalle viikolle suunnitelman kuinka ajoittaa treeni- ja lepopäivät. Mulla tuleekin heti haasteita eteen kun ensi viikon perjantaina lähdetään viikoksi Tahkolle. Kuitenkin reissun jälkeen pidän yhden vapaan ruokailuista sillä nähdään pitkästä aikaa parin neidin kanssa ja samalle päivälle osuu vielä vanhan ystävän tuparitkin.

Haastetta mulle luo varmasti monet menot, joita mulla on tapana järjestää itselleni vähän liikaakin. Treenejä en varmasti tule laiminlyömään, mutta se kuinka saan ajoitettua menot ruokailujen lomaan. Yleisestihän oon jo pitkään syönyt monta ateriaa päivässä. Vähintään sen neljä, mutta usein päivällinen jää välistä kun ei olla kotona. 

Treenejähän ohjelmassa on neljä viikossa. Ennakkotiedoista ymmärsin, että saliohjelma on nelijakoinen ja siihen päälle kaksi HIIT-treeniä, onneksi kuitenkin ymmärsin väärin. Tänään selvisikin, että salitreenejä on kolme ja siihen päälle tehdään yksi HIIT-treeni johon on kaksi eri ohjelmaa joista saa valita kumman tekee. Treeniohjelmat päivittyy kahden viikon välein, joten tästä valmennuksesta saa varmasti taas hyvää kokemusta, lisätietoa ja uusia liikkeitä tulevaan. 

Luojan kiitos en pitänyt varsinaista kesälomaa treeneistä. Siinä tapauksessa tämä tulisi varmasti olemaan todella haastavaa. Nyt odotan vaan, että pääsen toteuttamaan tätä! Jos kiinnostaa seurata niin yritän tehdä viikkokatsauksia ja merkitsen postaukset aina #Fitbelfie

Venähtikö siellä kesäloma? Aloitatteko syksyllä jotain uutta liittyen kuntoiluun?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)