tiistai 29. syyskuuta 2015

Ulkoilua

Kuten edellisessä kerroin, ulkoiltiin Tahkolla todella paljon. Sitä pitäisi tehdä kotona ollessakin paljon enemmän. Pojalle maistui ruoka ja uni huomattavasti paremmin kun sai kuluttaa energiaa puistossa. Tästä on siis tehtävä kotonakin tapa. Ei tarvitse lojua vain kotona tuijottamassa somea lapsen leikkiessä legoilla. Mikä siinä ulkoilussa onkin niin vaikeaa? Kaippa se on se lähteminen kun taloyhtiön pihassa ei ole hirveästi virikkeitä ja lähin puisto on aina autio. Onneksi eräs nainen bussissa vinkkasi viereisen asuinalueen puistosta, jonne ei ole edes kilometrin matkaa, siellä me on viimekertoina käyty. Satunnaiset käynnit saavat nyt luvan muuttua jokapäiväisiksi. Tänäänkin on niin upea syysilma, että on suorastaan pakko lähteä tuonne auringonpaisteeseen.
Onko kenellekkään muulle ulos lähteminen muka hirvittävän työlästä?

4 kommenttia:

 1. Mä kyllä kanssa tunnustan, että liian usein sitä ihanaa ilmaa tulee vain ihailtua sisätiloista ja hoettua, että nyt kyllä ois ulkoilun arvoinen ilma mutta silti tulee istuneeksi vain peppu tiukasti sohvassa kiinni :D Ihana tuo keltainen haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta :D tuo haalari on kyllä käytetty koko rahan edestä. Harmi kun alkaa oleen jo nafti. Täytyisi alkaa etsimään uutta. Ulkoilun täyteistä syksyä sulle! Kiva kun kommentoit :)

   Poista
 2. On se vähän työlästä, mutta pakko. Tyttö ei oikein viihdy kotona, jos en jatkuvasti lue tms. ja menee tosi hepuliin, ei nuku eikä syö hyvin. Eli kaksi kertaa päivässä pihalle juoksemaan. Juuri luin, että lapsen pitäisi saada liikkua ulkona 2h päivässä, ei se kyllä täälläkään aina täyty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oltsunkin kanssa pitäs sisällä kokoajan touhuta että viihtyy. Nyt ollaan kyllä vähän tsempattu tässä hommassa. Kyllähän se parantaa heti ruokahalua ja nukkumista kun ulkoilee riittävästi. :)

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)