maanantai 21. syyskuuta 2015

Yksi takana viisi edessä

Argh... kirjotin tätä postausta jo päivällä vaikka kuinka paljon ja se kaikki oli hävinny kun nyt uudestaan avasin bloggerin sovelluksen. Nyt siis tiedossa pikaiset pakaravalmennuskuulumiset. :'D

Treenit sujuu hyvin. Mitä nyt lauantaina HIIT otti liian koville ja tein 4-5 kierroksen aijasta vaan 3 kun meinas laatta lentää. Syytän edellisen päivän monen sadan kilometrin ajomatkaa,  jonka vuoksi söin sitten huonommin. Treenit on tosi hyviä, odotan niitä aina innolla,  enkä millään malttaisi pitää lepopäiviä.

Ruokailut ei sitten sujukkaan ihan tavoitteiden mukaan. Tosin mulla on nyt paljon kaikkee muutakin stressiä niin en anna keksin päivässä masentaa. Parempi keksi päivässä kuin se että juon kolme kuppia päivässä kahvia ja kaikkien kanssa on saatava joku herkku. Ei stressiä siis tänne. Muuten pyrin pitämään ruokailujen välit sopivina ja syön ihan perusruokaa ilman ylimääräisiä kermakastikkeita ja juustokuorrutuksia.

Tahkolla ollaan oltu perjantaista saakka ja lähdetään ensi perjantaina. Täälläkin käyn tietysti salilla, tosin jouduin kysymään valmentajalta korvaavia liikkeitä, koska kylpylän pieneltä salilta ei tietenkään löytynyt kaikkia tarvittavia härveleitä.

Tämä loma tekee kyllä hyvää mulle. Kotona oon kokoajan hermostunut kun pitäis siivota, pitäis pestä pyykkiä, pitäis tehdä ruokaa, pitäis nähdä kavereita. Täällä saa vaan olla. Tietty tehdään ruokaa eikä eletä kaatopaikalla, mutta ymmärrätte kai mitä ajan takaa. Ollaan ulkoiltu triplasti enemmän kuin kotona, koska unohdettiin ottaa oltsulle mitään leluja mukaan. Onneksi vieressä on iso leikkipuisto ja frisbeegolf-kierroksenkin O jaksaa katsella vain rattaista. Niin ja tietty  käydään myös kylpylässä nyt torstaihin saakka joka päivä. Oli halvempi ottaa molemmille 4 vrk harrastelippu jolla saa rajattomasti käyttää salia ja kylpylää, kuin että olisi maksettu mun salikäynnit erikseen ja pari kylpyläkäyntiä. Niin ja onhan tuolla kylpylärakennuksessa myös iso leikkihuone joka on vapaassa käytössä aukioloaikoina.

Tässä nyt samalla vähän reissukuulumisia seassa ja sekalaisia puhelinkuvia muutamalta viime päivältä. Nyt iltapalalle ja nukkumaan. Huomenna mennään farmille katselemaan eläimiä.

Ps. Ei oo muuten ruuhkaa täällä tähän aikaan vuodesta :D

Huhhuh mikä sepustus, nyt hiljenen ennenkuin tämä karkaa ensi viikonlopun suunnitelmista intoiluun! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanat pinkit treenipöksyt :)! Reissaaminen on parasta ku pääsee arjesta irti,enjoy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kivat. Ostin halvalla kaverilta ;) joo tekee kyllä tosi hyvää kun ei tarvi ressata mistään. ♡.♡

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)