tiistai 13. lokakuuta 2015

Yllättävä syksy

Blogger ei ilmeisesti pitänyt mun tauosta, kirjoitin tänään jo aiemmin ja se katosi.

Tauko on venynyt todella pitkäksi. Suurin syy hiljaisuuteen ei ole ollut ideoiden puute vaan niiden siirtäminen tekstiin. Olen tämän tauon aikana muutamaan otteeseen istunut koneen ääreen, mutta joka kerta teksti on ollut sekavaa tai sitä ei ole tullut ollenkaan. Olen kyllä jollain lailla stressaantunutkin postaamattomuudesta, mutta turhaan. Enhän tee tätä työkseni, eikä kukaan velvoita minua postaamaan. Pitää yrittää ottaa rennommin ja postata silloin kun idea on valmiina ja tekstiä tulee sujuvasti. Ehkä "stressi" johtuu vaan siitä kun haluaisin olla aktiivisempi ja kirjoittaa mielenkiintoisempia juttuja sekä ottaa hienoja kuvia.


Hiljaisuus johtuu osittain myös tästä tekemättömyydestä. Haluaisin kovasti mennä töihin mutta en edelleenkään tiedä mitä haluaisin tehdä. Ja kun sitä säännöllistä työtä tai koulua ei ole, täytän meidän päivät kaikenlaisella menolla ja hommalla. Iltaisin ei sitten jaksa enää tehdä muuta kuin maata sohvalla. Seuraavaksi onkin tehtävälistalla kysellä kaupungilta kuinka nopeasti heillä on velvollisuus järjestää päivähoitopaikka jos menisin työkokeiluun jonnekkin. Jos kuitenkaan päivähoidolle ei ole tarvetta lähiaikoina niin Oltsu on jonottamassa kerhopaikkaa ensimmäisenä ja pääsee sinne heti kun paikka vapautuu, viimeistään vuodenvaihteen jälkeen kuulemma.


Lisäksi oon tietoisesti yrittänyt vähentää somessa roikkumista ja keksiä enemmän tekemistä tuolle energiselle taaperolle. Totaalisessa somelakossa en ole ollut, mutta olen lopettanut esim. bloglovinin käytön. Ennen saatoin kuluttaa aika pitkänkin ajan päivästä muiden blogien lukemiseen. Kaikkea haluamaansa kun ei yksinkertaisesti vaan pysty tekemään. Nykyään poimin mielenkiintoisimmat postaukset joko facesta tai instagramista.


Palatakseni otsikkoon, syksyn tulo todellakin yllätti. Vastahan lämpömittarit näytti päivisin lähemmäs kahtakytä astetta ja takilla tuli kuuma. Nyt meijän eteisessä on kaaos, koska talvivaatelaatikot on haettu varastosta. Ihan vielä en oo saanut aikaiseksi järjestää kaappeja niin, että laatikot voisi niihin purkaa. Ehkä saan sen tällä viikolla tehtyä.

Yllättikö syksy teidätkin?


2 kommenttia:

  1. Se o kai 2viikkoa kun kaupungin pitää hoitopaikka löytää, jos hoitopaikka pitää saada vanhempien työstä tai opiskelusta johtuen. Muuten n. 2kk :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se oli. Tänään sain aikaseks soitettua. Eikun paikkaa ettimään :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)