maanantai 2. marraskuuta 2015

I love me -messuostokset

Messuista on ehtinyt vierähtää jo hetki jos toinenkin, mutta väliäkös tuolla. Kävin messuilla lauantaina kahden hyvän ystäväni kanssa. Siellä oli hirveästi väkeä varsinkin sillä alueella, josta löytyi superfoodit. Jokaiselle maistiaispisteelle oli pitkät jonot. Etukäteen olin kuvitellut löytäväni ostettavaa juuri tuolta osastolta, mutta jonottaminen ja ihmistungoksessa seisoskelu ei meitä hirveästi innostanut. Siispä kaikki ostokset löytyivätkin kauneuspuolelta.


Tämän Biozellin colormask tarjouksen bongasin jo ennakkoon ja se piti käyttää hyödyksi. Kympillä sai nuo kaks tuubia. Tummempaa ruskeaa ehdin jo kokeillakkin. Yritin ottaa ennen ja jälkeen kuvat, mutta jälkeen kuvat ei oikein onnistunu, näytti luonnossa paljon tummemmalta kuin kuvissa. 

Tässä ennen kuva, jossa ei mielestäni näy enää jälkeäkään edellisestä pinkin käytöstä. Kummallisesti nyt kun tämä ruskea on haalistunut on alkanut puskea pinkkiä läpi, ei näy keinovalossa, mutta luonnonvalossa selvästi. Aika jännä.


Toinen jännä juttu tän ruskean kanssa oli, ettei se tarttunut ollenkaan mun tyvikasvuun. Mistä lie sekin johtuu. Mutta tämän ruskean kokeilu kyllä selvensi mun hiuskriisiä. Ensi kerralla kampaajan tuolista noustessani minulla on tummemmat hiukset. Säästelen kuitenkin sinne vielä sen verran, että käytän nämä maskit pois. Tai ainakin pinkin, koska sitä ei sitten tummaan enää saa.


Mukaan tarttui myös nää batisten kuivashampoot, ehkä melkeinpä vaan taivaallisen tuoksun takia. Näitä tekis mieli suihkia vaan huvikseen tukkaan. Mä oon pitkään etsinyt täydellistä kuivashampoota. Nyt niitä onkin sitten viisi pulloa. Hupsista vaan! Täydellistä ei oo oikein vieläkään löytynyt, ehkä jonain päivänä.

Lisäksi löytyi myös geelilakkoja huippuedullisesti vaan 2,95 € kpl. Luojan kiitos en ostanut samoja Prismasta vain muutama päivä ennen messuja. Sielläkin olivat alessa ja silti hinta oli yli kymmenen euroa.


Ainoa mikä jäi harmittamaan oli edullinen kookosöljy, mutta eipä sitä nyt niin hirveästi mene loppujen lopuksi.

Mitä muille jäi käteen messuilta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)