sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hullaantunut keltaiseen


Olen tainnut mainita joskus O:lla olevan paljon keltaisia vaatteita, vai olenko? Jokatapauksessa mun kaapista keltaista ei löydy paria hassua vaatekappaletta enempää. Pojaan tummien silmien kanssa se sopii mielestäni erityisen hyvin. Siitä en ole varma kuinka hyvin tuo iloinen väri mua itseäni pukee. Syksyllä kuitenkin näin jollain keltaisen takin ja sain siitä itselleni jonkinlaisen pakkomielteen. 

Välillä se unohtui, mutta kun eräänä päivänä menin Intersporttiin niin tämä yksilö huusi nimeäni jo kaukaa! Loistavalla tuurilla tämä keltainen ihanuus oli vielä poistorekissä about 70% alennuksella. Sitten etsimään oikeaa kokoa. Eipä sitä tietenkään ollut, ainoastaan 40 kokoa ja sitä isompia oli jäljellä. Juuri kun olin menettänyt jo toivoni, hoksasin vanhan ulkoilutakkini olevan myös kokoa 40. Toiveikkaana sovitin kokoa 40 ja se oli ihan hyvän kokoinen. Ei ehkä kovin istuva, mutta tällaiselle kerrospukeutujalle oikein hyvä vaihtoehto. Ja vaikka sen hetken budjetti ei olisi ollut kovin hyvä niin tämä takki lähti mukaani. Eikä todellakaan ole jäänyt käyttämättä. Päivittäin se on tainnut olla käytössä tässä jo kuukauden päivät.

Kuten edellinenkin takkini niin varmasti tämäkin palvelee vähintään seuraavat viisi vuotta. Didriksons on tämä kaunokainen merkiltään, kuten vuosi sitten ostamani talvitakki myöskin. Merkki on tainnut tulla tähän talouteen jäädäkseen, sillä myös O:lla on merkiltä yksi takki. Sekin huippualelöytö. Vaikka tykkäänkin tästä merkistä ja sen laadusta, en ehkä ikinä raaskisi hankkia näitä normaalihintaisina sen verran arvokkaita tuppaavat olemaan.

Onko muita keltaiseen hullaantuneita, entä Didriksonsiin?

Kuvat Lila


2 kommenttia:

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)