sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Löysiä paitoja, leggingsejä ja levottomia öitä


Hyvät joulut kaikille vähän myöhässä ja etuajassa onnellista uutta vuotta!

Nää kuvat on lojuneet jo aika kauan sähköpostissa odottelemassa. Koko joulukuu meni melko kiireeessä. Taidettiin olla kotoa poissa 15 yötä, jos en ihan väärin muista. Uusi vuosi vietetään perheen kesken täällä Tampereella, tosin sekin Tornihotellissa eikä suinkaan kotona. Voin kertoo, että tammikuu taitaa mennä pitkälti kotioloissa ja salilla sulattelemassa jouluruokia.

Mun mahaa tosin turvottaa jokin muukin kuin joululaatikot ja suklaa. Meidän perhe nimittäin kasvaa, kolmesta hengestä neljään, kesäkuussa! Siinä vastaus niille jotka jäi ihmettelemään mihin FB-kuulumiset ja -tuloset jäivät. Ja vaikka inspiraatio tänne kirjoitteluun on ollut vähissä niin osasyynä hiljaisuuteen oli myös ensimmäisen raskauskolmanneksen tappava väsymys. Joka on sittemmin vaihtunut pitkään valvottuihin öihin, nukuin vissiin vähän varastoon pari kuukautta.

Turvotuksesta johtuen kaapista on valikoituneet yhä useammin päälle löysät ja rennot ehdokkaat. Tämä harmaa neule lähti mukaan Ginasta kun oli black friday. Leggingsit on olleet lempparini jo jonkin aikaa. Instassa nää on monesti vilkkuneet, mutta nyt en kuollaksenikaan muista onko nää blogissa aiemmin näyttäytyneet.

Vielä yks juttu!  Onko muilla tällasta saapas ongelmaa? Kattokaa tätä jälkimmäistä kuvaa. Mulla jää aina kaikkiin saappaisiin ihan hirveesti tilaa pohkeen kohalle. Tiedän kyllä, että joillain paremmilla kenkämerkeillä saa varren leveydenkin valittua. Ne on usein sitten hieman kalliimpia yksilöitä etten raaski ostaa, varsinkaan kun en tällasia niin paljon edes käytä, että kannattaisi maksaa laadusta.

Neulemekko Gina Tricot
Leggingsit Lindex
Takki Vila
Kengät Marco Tozzi
Hanskat Global Accessories

Kuvat Lila

Muita ripakinttuja?

Oisko siellä raskauskuulumisista kiinnostuneita?


10 kommenttia:

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)