perjantai 29. tammikuuta 2016

Pari ruokavinkkiä ja arvontavoittaja

Eilen yritettiin kopioida Vapianon taivaallista Caprese pastaa ja jälkkäriks tein lasiin kätsyn digestive, lime-sitruunarahka, kermavaahto sekotuksen. Pastasta ei ihan niin taivaallista tullut tietenkään kuin Vapianossa, mutta eiköhän sitä reseptiä yritetä muokata vielä paremmaksi ensi kerralla. Melkoinen ähky oli kyllä puoli tuntia syömisen jälkeen. Pasta on mun suurimpia heikkouksia.

Tänään ruokana oli raastepihvejä, juustoskonsseja, sienisalaattia ja vihersalaatti. Skonsseihin ja kasvispihveihin reseptit löytyi Yhteishyvän ruokalehdestä (löytyy myös netistä täältä ja täältä). Kasvispihvit on hyviä, mutta perhanan työläitä raastaa ja paistaa. Olin vähän yllättynyt "taikinan" karkeudesta, mutta kyllä niistä hyviä tuli. Taikinan loppu toki oli jo hieman kosteampaa. Joku aika sitten sain vihdoin hankittua lättypannun, joka helpotti näidenkin paistamista kyllä paljon. Valurautainen olisi ollut unelma, mutta sen verran kalliimpi, että tyydyin cittarin halvimpaan versioon.Yhteishyvän ohjeessa suositeltiin kermaviili-ruohosipuli kastiketta, mutta me käytettiin tsatsiki dippiä. Se oli kyllä väärä valinta. Skonssit oli kyllä erinomaisia itsetehdyn sienisalaatin kanssa. Suosittelen! Skonssit ehkä tietysti mielletään ennemmin aamupalalle tai brunssille, mutta hyvin sopi isommallekkin ruualle lisukkeeksi. Nää oli aika lähelle samanmakusia kun äitin herkkureseptillä tehdyt juustosarvet niin taidankin tehdä näitä sarvien kaulimisen ja rullailun sijasta. Paljon kätsympiä!


Niin se arvonnan voittaja. Arpoja kertyi 18 kappaletta. Onnetar (random.org) suosi numeroa 12 elikkäs voittaja on nimimerkki Teija Hämäläinen, Onnittelut! Olen laittanut sähköpostia tulemaan, jotta saadaan paketti voittajalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)