lauantai 9. tammikuuta 2016

Uusi arki alkaa

Vihdoin meidänkin arkeen on tulossa jotain säännöllistä, tai oikeastaan Oltsun arkeen. Meille vanhemmille se tarkoittaa pientä hetkeä itselle (lue kotitöille). Maanantaina nimittäin O aloittaa kerhon. Kuten viime yönä kirjoitin, minua hiukan pelottaa tämä kerhonaloitus kaikenmaailman pöpöjen takia. Luulen kuitenkin ettei kerhossa välttämättä niitä pöpöjä pyöri niin paljon kuin päiväkodissa. Kerhoon ei kuitenkaan ole "pakko" viedä lasta, joka on edellisenä päivänä ollut kipeänä. Päiväkotiin luulisin ihmisten vievän lastensa heti kun ovat "terveitä". Toivon ainakin näin.

Odotan maanantaita innolla ja ehkä hiukan haikeudella. Onko meijän vauva jo niin iso, että se menee kerhoon? Ei uskoisi. No kesällä onkin jo uusi vauva, ehkä O saa silloin jo isomman lapsen tittelin. Tai sitten ei. Luulen O:n jäävän kerhoon hyvillä mielin ainakin ekalla kerralla. Seuraavalla kerralla hän saattaakin muistaa, että "ei hitto taas äiti jättää mut tänne". Näin on nimittäin käynyt salin lapsiparkin kanssa. Harvoin kun hän sinne pääsee leikkimään niin jää mielellään, mutta kerran kun yritin viedä parin päivän välillä hänet sinne niin eipä suostunut jäämään, kun oli tuoreessa muistissa, että äiti lähtee. Tässähän sen näkee lähiviikkojen aikana kuinka pikkujäbä ottaa uuden arjen täytteen vastaan. Kiinnostaisiko teitä myöhemmin kuulla kuinka kerhon aloitus sitten todellisuudessa alkoi? Osuuko omat olettamukseni oikeiksi?

Tottahan nyt kerhoa varten piti pojalle hankkia tossut ja reppu. Arvatkaapa vaan kumpi oli pojan valinta ja kumpi äidin?8 kommenttia:

 1. Toivottavasti kerhon aloitus sujuu ongelmitta! Söpö reppu on ainakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reppu on kieltämättä suloinen. O kiittää! :)

   Poista
 2. Arvaa mitä!? P aloittaa kerhon myös maanantaina 😊 Muakin vähän jännittää miten lähtee sujuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! No onhan näitten jo aikakin, isot pojat :)

   Poista
 3. No kyllä! Mä rupesin miettii asiaa sillon kun joskus aiemmin puhuit aiheesta ja totesin nyt kans, että alkais olla aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Tuskin siitä ainakaan haittaa on kenellekkään :)

   Poista
 4. Meillä aloitettiin heti kun 2v tuli mittariin ja itkuhan muutamat ekat kerrat on tullut, sitten on viihtynyt paremmin kuin hyvin ja mä sain mm.hoidettua opinnot loppuun. Hauskasti muuten pyörii samat tyypit lapsihommissa, oltiin Niinan kanssa samassa muskarissa syksy ja jostain bongasin että Niina oli sun Pompin kutsuilla eli tekin tunnette. :) Ja kyllä kerhossa pöpöt ja räkätaudit ainakin kiertää koko ajan, toivotaan että oksentelulta säästyy itse kukin. Toivottavasti kerhoilu lähtee sujumaan hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli yllätyksenä että kerhoon pääsee jo 2v. Tosi monilla paikkakunnilla vasta 3 vuotias pääsee yksin kerhoon. Pienet on piirit tämänkin kokoisessa kaupungissa :) joo ei pienet flunssat niin haittaa mutta o-tautia vältellään viimeseen asti.

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)