tiistai 1. maaliskuuta 2016

24. RaskausviikkoRaskaudessa mennään jo reippaasti yli puolen välin. Ainoat vaivat ovat matala verenpaine ja ajoittainen närästys. Helmikuu meni ohi hujauksessa kun kauan odotettu rakenneultra oli alkukuusta ja sitten lähdinkin jo pian reissuun ja yhtäkkiä ollaan jo maaliskuussa. Tuleekohan juhannusviikko vastaan liiankin pian?

Raskaudesta kun ei sen suurempaa kerrottavaa ole niin ajattelin tänään kirjoittaa enemmän raskausajan pukeutumisesta. Tämä eroaa melko paljon O:n odotusajasta sillä silloin jo lähtöpainoni oli kymmenen kiloa enemmän. O:n aikana ostin alerekeistä L kokoisia normaalivaatteita ja nyt jotkut S kokoisetkin uudet vaatteet ovat löytäneet kaappiini. Kuten tämä kuvien mekko, joka löytyi Primarkista ja hintalappu taisi olla jotain 8 ja 12 euron väliltä. Eikä ollut todellakaan äitiysvaate nimikkeellä, vaikka niin voisi hyvin luulla. Myös meandilta kotiutin helmikuussa all day pantsit S-kokoisena ja menevät vielä hienosti mahan kanssa.

Ongelmakseni saatta koitua pian lämpimin toppatakkini  jos pakkaset vain kiristyvät tätä tahtia. Nyt se menee vielä kiinni, mutta ahdistaa kyykistyä ja istua se päällä. Lopputalvesta joudun varmaan käyttämään joko tätä kuvissa näkyvää takkia tai laskettelutakkia. Tää vaaleenpunanen on muuten ihan jees, mutta hihat on vähän lyhyet ja vielä tosi levet niin että hihansuista tuulee sisään. Kerrospukeutuminen on varmaan kevättalven ratkaisu. 

Ylistän taas kerran kyllä Freddyjä! Ne on ihan huiput mammahousuinakin, kunhan vaan ei reidet ja takapuoli leviä loppuraskaudessakaan. Matalan vyötärön ansiosta ne jää hyvin mahan alapuolelle ja silikonin avulla pysyy jalassakin hyvin. Oon kyllä parit mammafarkutkin ostanut halvalla, mutta ennemmin kuitenkin tulee freddyt vedettyä jalkaan.

Omista paidoistakin suurin osa menee vielä hyvin päälle, mun vaatekaapissa kun on paljon vaan trikoota ym. joustavaa kangasta. Mun paljon käytössä olleet farkkupaidat ei kyllä enään mahu. Pitäis varmaan oppia kirppiksiä kierteleen ja ettiin halvalla äitiysvaatetta. Vaikka pärjään kyllä aika pitkälti tällä jo olemassaolevalla valikoimalla, mutta ei ehkä kaikkia vanhoja paitoja raaski venyttää piloille.

Ootteko te ostaneet paljon äitiysvaatteita vai yrittäneet pärjätä olemassaolevilla?

Takki Sheinside
Mekko Primark
Bolakoru
Hanskat Global accessories
Laukku Elodie details (arvontapalkinto Essin ja Lekmerin instakilpailusta)

kuvat Lila
2 kommenttia:

  1. Kauniin värinen takki! Minä käytin pitkälti omia vaatteita viikolle 27 tms. (äitiyshousuihin piti vaihtaa), kunnes maha alkoi rytinällä kasvaa ja paidat jäädä lyhyiksi, mekot tosin paremmin menevät vieläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bongasin tän takin jollain bloggaajalla varmaan kaks vuotta sitten. Pakko oli saada ja on jääny hyvin vähälle käytölle. En oikeestaan tiiä ees miks, kun eihän tää tarvi kun värittömän muun asun. Sä oot aika pitkään pystyny käyttään omia vaatteita :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)