perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kevätfiiliksissä

Viimeöisestä lumisateesta huolimatta, täällä ollaan keväisissä fiiliksissä. 

Aurinko -luojan kiitos- näyttäytyy yhä useammin ja pidempään, se jos mikä piristää pientä ihmistä. Meille on tulossa vähän isompaakin piristystä kevääseen. Löysimme nimittäin sattumalta ihanan asunnon ja vielä saimme sen. Muuttoon tosin on aivan liian pitkä aika malttamattomalle raskaanaolevalle, jolla on vielä pikkuhiljaa syttymässä kunnon pesänrakennusvietti. Reilut viisi viikkoa täytyy odotella uuden asunnon avaimien luovutusta.  


Kauas Tampereesta ei olla lähdössä, mutta paikkakunta kuitenkin vaihtuu Pirkkalaksi. Asunto on loistavalla paikalla kaikkien palveluiden lähellä. Välimatkat ovat ehkä jopa liiam lyhyitä, niin että J:ltä tuöee sanomista jos lähtee pikaisesti kauppaan autolla. Kävellen saattaa jopa päästä nopeammin. Myös tätini kenen kanssamolemme paljon tekemisissä, asuu kävelymatkan päässä. Sijaimnin lisäksi tuleva koti on pohjaratkaisultaan parempi kuin nykyinen, jossa on paljon hukkaneliöitä. Mikä parasta toukokuussa meillä on oma pieni piha, vaikka kerrostaloon muutammekin. Meidän tuleva asuntomme on talon ainoa, jossa on piha, jopa saman kerroksen toisessa asunnossa on parveke. 


Uuden osoitteen lisäksi häämöttävä kevät on myös tuonut tietenkin vaatemerkkien uudet mallistot myyntiin. Kuka arvaa ylläolevasta kakusta, mitkä kutsut mulla oli viime lauantaina? Seuraavat kutsut pidän parin viikon päästä ja lisäksi olisi pari merkkiä joiden kutsut haluaisin pitää, mutta ei taida vieraita riittää jos kutsuja on harvase viikonloppu. 

Eilen olin ensimmäistä kertaa NOSH-kutsuilla. Tykästyin tosi paljon heidän väreihin ja kuoseihin. Tilauslomake jäi kuitenkin multa täyttämättä tällä kertaa, pitää ensin vähän laskeskella budjettia. Tosin jumpsuit, jota O:lle sovitin, jää varmasti kaihertamaan pitkäksi aikaa jos en sitä tilaa. Meinasin myös tilata itselleni ja molemmille pojille ensi syksylle/talvelle samistelupipot, niin söpöjä.

Onko muilla samanlaisia kevätfiiliksiä? 

2 kommenttia:

  1. Kivaa että ootte löytäneet mieleisen asunnon, sit vaan pakkaushommiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja muuttokaan ei oo liian lähellä la:ta. Vois kerranki yrittää ajoissa pakkailla ja karsia turhia kirpparille. :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)