maanantai 7. maaliskuuta 2016

Matkanvarrella

Eilisiä asukuvia olkaapa hyvät. Vähän harmitti kun kuvauspaikka matkanvarrella oli aika jees, mutta mun kuvaajalla ei ollu silmälaseja päässä niin se ei paljon nähny kamerasta onnistuko kuvat. Sit olikin jo niin kylmä ettei pystyny enää tönöttään tuulessa ilman takkia. Kuvat oli ihan ok, mutta mun ilme oli monessa ei niin hyvä. Ehkä pyydän ens kerralla laittaan rillit päähän. 


Tällä asulla mentiin siis kaverin Silverjungle kutsuille. Nää oli toiset SJ:n kutsut kahden viikon sisään, kun tätä ennen olin ostanut kyseiseltä merkiltä vaan yhdet sukkikset O:lle lapsimessuilta. Oon niin innostunut, että pidän vielä myöhemmin keväällä itsekkin kutsut. Nyt oli sopivasti lastenvaatteet alessa niin tilaukseen lähti ekat samisteluvaatteet pojille. Toivon vaan ettei Oltsulle tuu kasvupyrähdystä kesän/syksyn aikana kun otin paidat koossa 62/68 ja 98/104. Luulisin kuitenkin niiden pääsevän käyttöön vielä samaan aikaan kun O käyttää tällä hetkellä kokoa 92 ja eipä tuo isompi niin hurjaa vauhtia enää kasva kuin kesällä syntyvä pikkuveli.


Sovitin varmaan viittä eri paitaa ja muutamia housuja eilen ennen lähtöä. Päädyin kuitenkin tähän simppeliin yhdistelmään. Parhaiten toimii kyllä valkoinen paita ja vaaleat farkut tämän liivin kaverina. Jotain väriä oli kuitenkin asuun saatava, joten jalkaan päätyi uusin pari converseperheestäni. Pomppako tuo neonkeltainen liikaa silmille?

Mitä te pukisitte tän liivin kanssa? 

liivi Stradivarius
farkut Pimkie
paita Vero Moda
kengät Converse
korvikset Bijou Birgitte


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)