maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kirppistelyä ja neuvolakuulumisia


Viime viikolla tuli käytyä pitkästä aikaa neuvolassa ja samalla viimeistä kertaa tässä nykyisessä neuvolassa. Seuraava pitäisikin jo varata uudelle kotikunnalle. Neuvolakäynnillä tehtiin samalla isyydentunnustus, kuinka kätevää ettei tarvinnut enää erikseen mennä lastenvalvojan luo.

Itse neuvolakäynnillä ei ollut mitään ihmeellistä. Hb alkaa olla jo alarajoilla, luultavasti pari viimeistä kuukautta saa syödä rautaa. Painoa oli tullut enemmän suhteessa edelliseen käyntiin, mutta siitäkään ei vielä moitteita tullut, tähän mennessä kiloja on kertynyt kahdeksan. Sf-mittakin menee tasaisesti hieman keskikäyrän yläpuolella. Verenpaine mulla on edelleen matala ja sen kyllä huomasi eilen kun jonotti ja seisoskeli ensin blogikirppiksellä ja iltapäivällä vielä viime tingassa Sokoksen 3+1 -päivillä. 

Kävin reilu viikko sitten ystävän luona penkomassa vaatteita, joista hän halusi luopua. Sieltä lähti mukaan muovikassillinen vaatetta, mukaanlukien kuvissa näkyvä takki. Se pisti heti silmääni rekistä, onneksi sitä pystyy nyt kevään tullessa käyttämään vaikkei kiinni mennekkään. Tiistaina kun näitä kuvia otettiin Lilan kanssa, oli auringossa jo niin lämmin, että tuo neule takin alla oli aivan liikaa. Lähiaikoina tulee asukuvissa näkymään enemmänkin second hand vaatekappaleita, sillä eilen Katjan pöydästä blogikirppikseltä kotiutui pari mammavaatetta. Nää on mulle sopivia kirppistelytapoja, mutta perinteisiltä kirppiksiltä harvoin löydän mitään. Sillä siellä on usein joko ylihinnoiteltua tai huonokuntoista tavaraa. Sitten fb-kirppareilta ehtii aina menemään parhaat päältä ja kauppojen tekeminen on usein hankalaa.


Takki 2nd hand
Neule Gina tricot (ikivanha)
Toppi Primark
Äitiysfarkut Alia (Espanjasta)
Kengät Converse

kuvat Lila

Livekirppis vai perinteinen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)