tiistai 5. huhtikuuta 2016

Väsymystä havaittavissa

Tää odottaja on ollut viime aikoina järkyttävän väsynyt. Hommaa olisi vaikka kuinka, mutta mitään ei saa aikaiseksi. Muutto lähenee kovaa vauhtia ja olisi hyvä alkaa jo karsimaan kaapeista turhaa tavaraa pois. En vaan osaa päättää mistä aloittaisin tuon homman. Välillä iskee siivouspuuska, mutta sen voimin jaksaa hoitaa vain perus kotihommat, joissa ei kummemmin tarvitse ajatella. Puolen päivän aikoihin saattaa energiaa olla enemmän ja mielessä jokin juttu jonka voisi hoitaa päikkäriaikaan. Energia kuitenkin usein kuluu O:n kanssa taisteluun. Poikaa väsyttää, mutta millään ei malta mennä nukkumaan. Tänäänkin prosessiin meni kolmisen tuntia, niin eipä tarvitse taas haaveilla hänen nukahtavan illalla ajoissa. Jotain tekemistä olisi keksittävä. Ulkoilu veisi toki virtaa pojasta, äiti tosin ei millään jaksaisi taistella, ensin pukemisesta ja sitten sisälle tulosta.Oon muutaman päivän taas tankannut c-vitamiinia, josko se nostaisi hieman virkeystasoa. Voihan tietysti olla että rautakuuri tekisi myös hyvää. Edes kahvi ei auta näihin iltapäivien väsymyskohtauksiin. Tekisi vain mieli lojua sohvalla, syödä suklaata ja selata some feedit uudelleen ja uudelleen. Kummallista ettei tuo kevätaurinkokaan (tänään tosin on kovin harmaata) ole ladannut minuun virtaa. Aurinkoisina päivinä tulee vain katseltua ulos ikkunasta ja mietittyä, kuinka olisi kiva sää ulkoilla, mutta lopulta sekin jää tekemättä kun ei vaan jaksa.Jospa huomenna olisi energiaa kerhon aikana aloittaa tuota tavaran karsimista. Odotan niin kovasti kesäkuuta ja odotuksen loppumista. Melkein yhtä paljon odotan muuttoa, ei ehkä kannattaisi sillä siihen ei ole enää kuukauttakaan. Todennäköisesti se tuleekin liian pian ja kaikki tavara pakataan viime tipassa ja karsiminen jää kokonaan välistä.

Onko kaikilla muilla virtaa kevätsiivoukseen? Tänne saa lahjoittaa!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin kaivattaisiin siivouskärpäsen puraisua. Tytön 1-vuotisjuhlat on tulossa ja haluaisin pestä ikkunatkin ennen sitä. Ohhoijaa, toivottavasti viikonloppuna innostaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetän sinne kokonaisen parven siivouskärpäsiä! :D siivoaminen on niin paljon yksinkertaisempaa kuin pakkaaminen. Ehkä jätetään se pakkaaminen muutamalle viimeselle päivälle, niin ei tarvi miettiä mitä vielä tarvii ja mitä voi pakata.

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)