lauantai 28. toukokuuta 2016

Apua, vauva tulossa!

Viime viikolla käytiin ihastelemassa ystävien muutaman päivän ikäistä vauvaa. Siinä pientä nyyttiä silitellessä mullekin alkoi valjeta "Ei hitto meillähän on pian itelläkin tämmönen!". Jotenkin sitä vauvan tuloo on vaan niin vaikee käsittää, vaikka ollaan jo toista kertaa samassa tilanteessa. Periaatteessa voisin synnyttää muutaman päivän päästä kun kattoo raskausviikkoja, mutta käytännössä oon asennoitunut lähtemään synnärille vasta heinäkuun puolella. Parempi ajatella näin päin, kun että alkais kohta jo turhautuun ja odottaan h-hetkeä. Olisin tyytyväinen kun ei kuitenkaan ihan sinne 41+5:teen saakka joutuis oottaan.

O on ehkä pikkuhiljaa alkanut ymmärtämään mitä tuleman pitää. Hän oli hauska lauantaina kun isi otti sen pienen käärön syliin. O tuli äitin syliin ja veti lippistä syvemmälle päähän, joka kerta kun joku puhui hänelle. Vartin jälkeen hän rentoutui ja touhuili omiaan. Hieman ennen lähtöä sain hänet jopa kuvaan, tuoreen äidin viereen istumaan ja silittämään vauvaa. Ei kuitenkaan ihan oo varmaa tajuaako poika missä se vauva on. Sillä kun häneltä kysyy missä vauva on niin hän näyttää omaa mahaansa. 

Tavallaan kotona on valmista vauvaa varten. Vaatteita ei hirveästi ole, koska ajattelin käytännössä sitten todeta mitä tarvitsee enemmän ja mitä ei. Myöskään vaippoja tai liivinsuojuksia ei olla vielä ostettu. Vauvan sänkyä olin joku päivä petaamassa kun J tuli ja totesi "turhaan sä sitä vielä petaat pölyyntymään". Itse totesin, että tällä kertaa en jaksa pestä vauvanvaatteita, aivan turhaa hommaa. Niitä on kuitenkin säilytetty äitiyspakkauksen laatikossa, vaatekaapissa. Eivät siis haise varastollekkaan. Vaatteet voisi kai kuitenkin viikata ja järjestää hoitopöydän hyllylle. 

Käytännössä siis ollaan valmiina, mutta APUA meillä on kohta heinäkuussa vauva!

Ps. Mitäs tykkäätte asusta? Tunika ei oikein istu mahan kanssa, mutta muuten ihastuin siihen ikihyviksi. Ja O:lta löytyy myös tämän väriset housut. Ja voi apua kun näin Stadiumissa just eikä melkein näiden housujen väriset Converset, en vaan millään raaskinut niitä ostaa. NOSH on mun uusin tuttavuus lasten-/naistenvaatteiden saralla. Nyt en jaksanut näitä kutsuja enää itse järjestää, mutta luultavasti syksyllä sitten. 

takki Vero Moda
tunika ja treggingsit NOSH
kengät Converse


2 kommenttia:

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)