maanantai 9. toukokuuta 2016

Kolmas äitienpäivä


Tänä kolmantena äitienpäivänäni sain ensimmäisen O:n kerhossa tekemän kortin. Niin söpö ja sisältä löytyi ihana tekstikin. Poika oli myös auttanut isäänsä aamulla kakun koristelussa. Sain ensimmäistä kertaa J:n tekemää täytekakkua ja oli muuten hyvää. Vähän liiankin hyvää sillä söin tosta oikeesti suurimman osan yksin. Hups! Tänään vaihdoinkin sitten salaattilinjalle.


Sää oli eilenkin mitä mainion niin lähdin kävelylle nukuttamaan O:n päiväunille. Oon kävellyt viimeisen viikon aikana enemmän kuin pitkään aikaa. Ihana kun asuinpaikka vaihtui niin on taas mielenkiintoa tehdä kävelylenkkejä, raskausvaivojen takia lenkit ei kylläkään kovin reippaita ole. 

Välillä on hauska samistella. Vai menikö tällä kertaa jo överiks?


Kakkua lukuunottamatta meidän päivä oli eilen aika tavallinen. Vähän olin haikein mielin kun taisi olla ensimmäinen äitienpäivä kun en omaa äitiäni ja mummuani nähnyt. Senkin edestä olen kyllä onnellinen näistä kahdesta. Nyt alkaakin olla jo ikävä kun pojat lähti tänään J:n porukoille puuhommiin ja mä jäin kotiin. Saan levätä ja viettää aikaa ihanien ystävien kanssa. Huomenna pitäisi ottaa kunnon raskauskuvia. Saa nähdä päätyykö ne tänne saakka. Jotenkin en osaa olla kameran edessä tän pallomahan ja kaksoisleuan kanssa. Olisi siis ehkä syytä syödä vähemmän kakkua ja jätskiä... 

Täytyykin mennä valitsemaan huomisia vaatteita ja nukkumaan, toivottavasti en joudu heräämään vessaan kolmea kertaa yön aikana.

2 kommenttia:

  1. Hih, hauskaa kun poikienkin kanssa voi samistella! :) Meillä alkaa samistelu olla vaikeaa, sillä 3vee on todella tarkka mitä suostuu pukemaan, sen sijaan yritän nyt tyttöjä välillä samistella, mutta pienemmän vaatteet on puklattu tms. ekan tunnin aikana. :D Se siitä sitten. Ristiäisissä olivat ainakin samikset! Toivottavasti raskauskuvista tuli kivat, varmasti! Aurinkoista keskiviikkoa, sovitaan jollekin päivälle treffit jos tultais kurkkaamaan teidän uutta kotia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin onnistuu. Meillä on myös tän kauden meandilta ja silverjunglelta samistelujutut kaikille kolmelle kunhan pikkuvelikin syntyy. :) ah, sitä puklupyykkiä odotellessa... kuvat onnistu hyvin. Vielä en oo niitä saanut tänne saakka. Kivaa torstaita sinne!

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)