keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Hellepäivien mukavuusasu

Eilen pääsi jo käyttöön tämä toinen alelöytö, josta mainitsin edellisessä postauksessa. H&M:ltä löytyi siis tämä mama malliston jumpsuit. Voisin lyödä vetoa, että tämä tulee olemaan kovassa käytössä tällaisilla ilmoilla. Mitoitus on aika reilu, tämä on kokoa M ja vähän reiluhko mulle, mutta eipähän kiristä mistään suunnasta. Muutenkin näiden raskausvaivojen kanssa ainoa vaatimus vaatteilta alkaa olemaan mukavuus. 

Joku ehkä tunnistaakin kuvauspaikan Arboretumiksi. Minun täytyy häpeäkseni myöntää eilisen olleen ensivierailuni kyseisessä paikassa. Totta puhuen en tainnut tietää koko puiston olemassa olosta ennen viime vuotta. Nyt teimme vain pienen kävelyn ja O oli haltioissaan sorsista. Olisi ihana mennä piknikille tuonne, saa nähdä toteutuuko tuo haave vielä tänä kesänä. Vettä kun on hieman liiaksi tuon vauhdikkaan ja tottelemattoman uhmaikäisen kanssa. 

Musta on niin ihanaa kun J on kotona ja koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan. Saattaa olla, että tänä kesänä tulee tehtyä paljon extempore juttuja. Varsinkin tällaisia pienen budjetin retkiä lyhyen matkan päässä. Toivotaan vauvan vielä olevan helppo, jotta retkiä tulisi tehtyä myös sitten loppukesä nelihenkisenä perheenä. Tänään onkin rv 37+0, joten vauvalla olisi lupa syntyä. Kuten jo aiemmin olen sanonut en usko synnyttäväni ennen laskettua aikaa. Itseasiassa nyt onkin kiva keskittyä esikoiseen ja keksiä hänelle paljon mukavaa tekemistä. Tänään ei olla varsinaisesti mihinkään menossa, mutta vieraita meillä oli jo aamupala-aikaan ja seuraavia odotellaan tässä iltapäivällä saapuvaksi. Huomenna olisikin tarkoitus mennä käväisemään Särkänniemessä, mikäli on hyvä ilma.

Mitäs tykkäätte raitahaalarista? Entä oisko jollain heittää ideoita mitä Tampereella ja lähikunnissa voisi tehdä tuon reilu 2,5 vuotiaan kanssa, melko edullisesti?


4 kommenttia:

 1. Me ollaan menossa Espoon muumifestivaaleille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oisin kovasti halunnu viedä O:n sinne mutta laskettu aika samalla viikolla niin ei viitsi lähteä niin kauas kotoa enää tuolloin. :/

   Poista
 2. Älä nyt synnytä, ennenkun nähdään! Pakko päästä ihastelemaan vauvamasua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En en. Aattelinki synnyttää vasta heinäkuussa :D

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)