sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Särkässä alle metrisen kanssa

Viime viikolla vielä torstaina sää suosi ja suuntasimme Särkänniemeen. Ilma oli hieman liiankin kuuma ja myöhemmin naureskelin viime vuoden Koiramäen vierailullemme, jolloin O:lla oli pipo päässä. Nyt ajattelin yleensä aina tuulisen niemen olevan mukava, mutta tuulesta ei ollut tietoakaan. Kyllä olisi Tornadon tai tukkijoen kyyti kelvannut.

Särkänniemessähän on kolme laitetta joihin alle metrin mittainen pääsee yksin; leppäkertut, possujuna ja laivakaruselli. Aikuisen kanssa olisi päässyt noiden lisäksi kahdeksaan laitteeseen, mutta ei viitsitty kumpikaan ostaa ranneketta. Tornado kyllä himotti sen verran, että teemme uuden visiitin Särkkään kunhan olen päässyt mahasta eroon. Ensimmäinen kierros noissa kolmessa laitteessa taisi hieman jännittää poikaa. Välissä kävin O:n kanssa autoajelulla Kantti x Kantissa, jonka jälkeen poika vasta innostui ja hymy irtosi laitteissa toisella kierroksella.

Vähän jännittää
Vaikka O:lle olikin tarjolla vain kolme laitetta saimme silti kulumaan melkein viisi tuntia Elämyspuistossa. Kävimme pojan kanssa kahdestaan Koiramäessä kun lippu on puoleen hintaan. Tarjous on voimassa vielä viikon verran. Suosittelen käyttämään, sillä itse en ainakaan maksaisi viittätoista euroa eläimien katselusta. Onneksi tuolle alle metriselle se oli vielä ilmainen. Joku saattaa muistaa, että viime vuonna Koiramäki oli meille vielä todella turha. Nyt O oli jo kiinnostuneempi eläimistä ja kaarnaveneiden uitosta ei malttanut jatkaa matkaa ollenkaan.
Voin suositella Särkänniemeä 2,5-vuotiaan kanssa, erityisesti jos ostaa itsellen rannekkeen.

Tällä ulkomuodolla tuskin olisi päästetty Tornadoon :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä tykkäsi meidänkin neiti Särkästä viime kesänä ollessaan reilun 2vee. Nyt pitääkin jo päästä kaikkiin mahdollisiin vempaimiin, ihmettelen että hän haluaa uudelleen ja uudelleen Viikinkilaivaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi kamala, itehän en mee enää Viikinkilaivaan tai oikein muihinkaan edestakas laitteisiin. Laattahan siinä lentää. :D Mutta ai vitsit Tornadoon pääsyä odotan ja Motogee on kans jees. Parhainta ois päästä Powerparkin puiseen vuoristorataan! :)

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)