keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Pitkästä aikaa

Vihdosta viimein sain vauvakuplan rikottua myös blogin osalta. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kuuteen viikkoon kun avan bloggerin. Monen monta kertaa olen tänne jo aloittanut näpyttelemään, mutta aina minut on keskeytetty jostain kumman syystä. Vauvalla alkaa olla ikää nyt kuusi viikkoa ja pikkuhiljaa alkaa kehittyä jonkinlaista säännöllisyyttä päiviin. Tai ei oikeastaan päiviin, mutta yöunille hän alkaa aikalailla joka ilta samaan aikaan. Tiedän, mun pitäis myös olla nukkumassa varsinkin kun vauva on vedellyt sikeitä jo hyvän tovin. Sen sijaan tulin herättelemään blogia henkiin tällaisilla kolmen suorilla, jotka bongasin Katjan blogista jo hyvänaikaa sitten.


3 asiaa joita odotan... nelihenkisenä perheenä arjen löytämistä, kesälomareissua (joka on vasta suunnitteluasteella), kokonaisia yöunia.

3 asiaa joita haluan... perheeni pysyvän terveenä, kasvattaa lapsemme hyvin, keksiä mitä haluaisin tehdä työkseni.

3 asiaa jota teen usein... virkkaan, nään kavereita, järjestelen jotain kodissa.3 asiaa joista tykkään... virkkaus, shoppailu, ihmisten kanssa oleminen.

3 asiaa joista en tykkää... pessimistisyys, hämähäkit, pimeys.

3 asiaa mitä minun pitäisi tehdä... täyttää vauvakirjoja, teettää kuvakirjoja, nimikoida O:n vaatteita kerhoa varten.

 

3 asiaa mitä osaan... täyttää päivät liiallakin ohjelmalla, selviytyä niistä täysistä päivistä, keksiä valituksenaiheita miehelle. (tätä viimeistä pitäisi vähentää)

3 asiaa jota en osaa... kieliä niin hyvin kuin haluaisin (haluaisin osata englantia ja espanjaa), olla epäsosiaalinen, säästää.

3 asiaa jotka rauhoittavat minut... musiikki, sauna ja puhtaat lakanat.

3 asiaa jotka saavat minut stressaantumaan... turha kiirehtiminen, epäjärjestys kotona (tästä huolimatta meillä ei todellakaan ole aina kaikki järjestyksessä), työelämän ajattelu.

3 asiaa mitä tein viikonloppuna... menin ensimmäistä kertaa yksin poikien kanssa bussilla, join siiderin, herkistelin nimiäisissä.

3 asiaa mitä olen tehnyt viimeisen viikon aikana... ollut jopa kolme iltaa yksin poikien kanssa, ulkoillut paljon, syönyt liikaa herkkuja.

Sellasia kolmosia. Mitäs haluaisitte kuulla tästä nykyisestä elosta kahden pojan äitinä. Synnytyskertomus on työn alla ja ajattelin myös kirjoittaa siitä kuinka erilaisia nämä meidän pojat ovat. En ota edelleenkään stressiä tästä hommasta, mutta toivon että seuraavan postauksen julkaisuun ei kulu kuutta viikkoa.


Mukavia hellepäiviä kaikille!

1 kommentti:

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)