sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Iloinen imettäjä (sis. alekoodin)

Yhteistyössä By Pinja

Kaksi vuotta sitten en olisi uskonut, että tulen joskus kirjoittamaan aiheesta. Tämä teksti tulee sitten suoraan ajatuksenvirrasta, en takaa selkeää jäsentelyä. 

Esikoisen kanssa imetystaival kesti juuri ja juuri kaksi viikkoa. Siinä oli monta tekijää, jotka saivat minut luovuttamaan. Jälkeenpäin mietittynä heitin pyyhkeen kehään liian helpolla, en kuitenkaan tunne huonoa omaa tuntoa siitä. Imetyksestä tuli mulle sellainen mörkö, etten tällä toisella kierroksella raskausaikana vielä miettinytkään koko asiaa.


Tällä kertaa imetys lähti sujumaan paljon paremmin. Tottakai meillä oli pieniä alun ikävyyksiä kuten imuotteen saaminen, maidonnousu ja niskajumit (jotka piinaavat kyllä edelleenkin). Yleisesti ottaen imetys on ollut paljon mukavempaa kuin viimeksi. Sen tiedän etten enää kaksi vuotiasta imetä, mutta en myöskään aio lopettaa kun vauva täyttää neljä kuukautta. Tuo neljä kuukautta kävi kyllä mielessä alkuun kun yöheräilyt iski rajusti naamalle kuin märkä rätti. O:n aikana olin niinkin onnellisessa asemassa, että mies hoiti suurimman osan yösyötöistä. Nyt väsymykseen alkaa pikkuhiljaa tottumaan. Vaikka välillä pelottaakin kun yöllä on ihan hukassa siitä kummalta puolelta viimeksi on syöttänyt ja mikä se oma nimi olikaan.Julki-imettäjää musta ei oo ainakaan vielä kuoriutunut. Tosin montaa kertaa ei oo ollut tarvettakaan. Yleensä kun ollaan oltu monen tunnin ostosreissulla esim. Ikeassa tai Ideaparkissa, niin vauva on vaan nukkunut vaunuissa tyytyväisenä. Kunhan joku vähän heiluttaa kokoajan. Itsetehty imetyssuoja ei siis ole vielä päässyt tositoimiin. Voihan se tietysti olla ettei sitä tarvitakkaan vaan osaan täysin rentoutua imetyksen kanssa. Edelleen kyllä on pientä hermostuneisuutta mikäli paikalla on muita kuin lähipiirin ihmisiä.

Myönnän olevani ehkä hieman liian tarkka nyt tästä imetyksestä. Kun väsymys oli pahimmillaan mies oli jo menossa ostamaan korviketta, että saisin nukkua välillä yön. Siihen sanoin tiukan ein ja halusin mielummin pumpata omaa maitoa. Ollaan vaan niin liikkuvainen perhe, että pumppaaminen on hieman hankalaa. Yhden yön oon nyt saanut nukkua illasta aamuun. Tietenkin sinä yönä A heräsi vain kerran syömään, kun normaalisti hän syö kaksi tai kolme kertaa. Ensi viikon J on vapaalla, niin aion ottaa asiakseni pumpata maitoa talteen. Sovittiin muutenkin viettävämme aikaa paljon vain meidän kesken. Minä kun tuppaan olemaan se joka haluaa kokoajan olla menossa.Vauvalle tulee ensi viikolla kolme kuukautta ikää, enää hän ei ummista silmiään samantien syömään päästessään. Hän on jo kiinnostunut mitä ympärillä tapahtuu ja touhuaa pienillä käsillä syödessään. Niinpä päätin kysyä By Pinjaa yhteistyöhön. Olen ihaillut näitä kauniita koruja jo kauan aikaa, Nyt minun ja vauvani iloksi meillä on sellainen. Nätti koru äidille ja tekemistä pienille käsille, myöhemmin koru toimii myös kutiavien ikenien hieromiseen. By Pinjan korut on valmistettu BPA- ja PVC-vapaista silikonihelmistä.

Korun lisäksi saatiin teille lukijoille alekoodi. Menkääpä siis suoraan By Pinjan kauppaan valitsemaan mieleistänne korua, jonka saatte nyt tilattua 10 % alennuksella. Voin kertoa valinnanvaikeuden iskevän väriyhdistelmiä selatessa, minä päädyin lopulta smart pink yhdistelmään. Uudempana tuotteena By Pinjalta löytyy myös statement koruja.

Koodilla ROSALIENISM saat 10% alennusta kaikista ostoksistasi  su-ke 11.9.-14.9.Täällä siis toistaiseksi erittäin iloinen, ja ehkä hieman ylpeä, yhden korvikevauvan ja yhden täysimetetyn äiti.

2 kommenttia:

 1. Osaan hyvin samaistua ajatuksiisi imetyksestä. Jotakuinkin saman verran meillä kesti esikoisen imetys, ja samat fiilikset jäi. Toisaalta oon onnelline ja ajattelen että meille sopi silloin paremmin se että mieskin pystyi hoitamaan yösyöttöjä.

  Nyt täällä on lisänä neiti 2viikkoa, joka tankkaa yöt. Mies ehdotellut jo myös korviketta kun en ole juuri nukkunut kahteen viikkoon. Tällä kertaa tietää (tai ainakin toivon) että tää rankin aika on nopeasti ohi, ehkä se auttaa jaksamaan. Saas nähdä.

  Mutta oli mukava lukea, kuin omia ajatuksia :)

  Itse kirjottelen myös, aina kun ehdin mammatuulia.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pitkästä kommentista! :)

   Meillä on yöt vaan huonontuneet kokoajan. Nykyään herätään melkein kokoajan kahden tunnin välein syömään. Ollaan aloiteltu kyllä jo kiinteitä, kun neuvolasta sanottiin että pojalla on nälkä. Viime yö tosin oli poikkeuksellisen hyvä ja unipätkät oli kolmea tuntia. Liekö sitten ollut tässä joku tiheän imun kausi meneillään vai mikä.

   Välillä käy jo mielessä, että pitäisikö vaan ottaa korvikekkin käyttöön. Väsymys alkaa olla aika ultimaattista ja päivät sen mukaisia.

   Käyn kurkkaamassa sunkin blogia. :)

   Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)