maanantai 12. syyskuuta 2016

Paluu treenien pariin

yhteistyössä Fitverstas

Mulla kului loppuraskaus ikävien kipujen kanssa, niin liikunta jäi ja herkut tulivat kuvioihin liiaksikin. Vauvan synnyttyä kahvivieraita kävi melkein päivittäin ja aina oli oltava kahvin kanssa jotain makeaa. Nyt kun J:n lomat on ohi, O aloitti kerhon ja syksy on täällä, on hyvä aloittaa rutiinit myös ruokailun ja liikunnan kanssa. Tänään aloitan treenit ja ruokavalion Fitverstaan ohjelmapakettien avulla. Olen super iloinen pääsystä PR-tiimiin, tämä mahdollisuus ei olisi voinut paljon parempaan saumaan tulla. Synnytyksestä tulee tällä viikolla kolme kuukautta ja viime viikolla lääkäri kokeili myös vatsalihaksien palautuneen hyvin. Lupa treenaamiseen on siis saatu. Nyt vain on pidettävä ruokavaliosta hyvää huolta, ettei imetys kärsi treenien aloituksesta.Viikonloppu vietettiin J:n siskon luona rentoutumassa metsien ja peltojen keskellä. Joka kahvikupillisen kanssa syötiin vähän jotain makeaa. Eilen vielä herkuteltiin saatuamme pojat nukkumaan. Kyllä muuten tuli huono olo sipsistä ja suklaasta. Aamulla J otti musta lähtötilanne kuvat ja kävin myös kehonkoostumusvaa'alla. Nyt on aika palata treenien pariin ja katsoa mitä suuhunsa laittaa. 


Toivottavasti kuukauden päästä ryhti olisi parempi ja löysä maha vähän pienentynyt. Raskauskilojahan mulla ei ole enää nljästätoista jäljellä kuin neljä. Vaakaa en aio tuijottaa sen kummemmin. Päätavoitteena mulla on ottaa liikunta takaisin arkeen ja syödä terveellisesti. Palaan vielä loppuviikosta kertomaan kuinka projketi on lähtenyt etenemään ja minkälainen ohjelmapaketti mulle suositeltiin. 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä treeneihin! Hupmasinkin sut spostin saaneiden joukossa, miksei voi laittaa piilokopiona.. Itse en nyt sitten lähtenyt tähän mukaan. Vaikka aloitin treenit kun vauva oli 6 viikkoa ja vaikka oon ollut monesti aika loppu monesta syystä, ei ole imetykseen vaikuttanut. Meinaatko Gogolle palailla, mennäänkö yhdessä treenaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu palaan gogolle ens kuun alusta. Mennään vaan, pitää olla yhteydessä!

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)