torstai 27. lokakuuta 2016

I love me - lempparit ja löydöt

Sunnuntaina kävin messuilemassa äitini ja A:n kanssa. Viimeinen päivä oli siitä hyvä, että matkalla pystyi selailemaan blogeista jo messuilla käyneiden vinkkejä. Mulla ei oikeastaan erityisempiä tarpeita ollut. Etukäteen olin päättänyt ostaa kookosöljyä, muut olivat sitten heräteostoksia. Kamera roikkui kyllä kaulassa miltei koko päivän, ihan kaikkea ei kuitenkaan ehtinyt kuvaamaan kun mukana oli tuo pieni. Onneksi äidistä oli iso apu niin sai suht hyvin katseltua kaiken mielenkiintoisen. Tässä nyt muutama kuva ja sana niistä mielenkiintoisimmista jutuista.


Aikalailla ensimmäisenä pysähdyttiin Ginger peoplen kohdalla. Muistan viime vuodelta myös nämä tuotteet hyvin ihanan palvelunsa puolesta. Meitä palveli neljä ellei viisi henkilöä tuona lyhyenä aikana, jonka vietimme heidän pisteellään. Palvelu oli tänäkin vuonna loistavaa ja maistelimme kaiken mahdollisen. Mukaan lähti molemmille inkiväärimehua ja -levitettä. Tuota inkivääriolutta hieman ihmeteltiin, miksi se on olutta kun se oli alkoholitonta eikä maistunut yhtään kaljalta? :D Hyvää se jokatapauksessa oli.


Sokos hotel Presidentin pisteestä olin lukenut automatkalla. Huoneet olivat kyllä viihtyisän näköiset. Eniten silmääni miellytti tämä yllä oleva valaisin satumetsä teemaisessa huoneessa. Presidenttiin on kyllä joskus päästävä yöpymään. Olisi kyllä vaikea valita mihin teemaan haluaisi sukeltaa majoittumisen ajaksi. Toisaalta hiljaisuus kuulostaisi ihanan rentouttavalta, mutta O saattaisi ihastua satumetsä teemaan. Alla oleva suloinen ryijy löytyi hiljaisuus huoneesta.

Jungle juice barissa ei pysähdytty, mutta ohittaessamme sen kuva oli pakko ottaa. Tuo heidän alueensa oli musta aivan mahtava. Olispa kiva somistaa terassi kesällä samanhenkiseksi.


Tämä Biancaneven takki jäi kyllä mieleen pyörimään. Burgundy miellyttää mun silmää taas näin syksyn tullen. 


Tässä oli myös miellyttävä piste. Ulkoasu herätti mielenkiintoni jo kauempaa. Kuuntelin lumoutuneen heidän konseptistaan ja haaveilen pääseväni tuollaiselle Wellness-lomalle. Se tekisi kenelle tahansa hyvää, mutta erityisesti mulle tämän vauva-arjen keskellä. Jospa mä alkaisin säästämään tällaista lomaa varten.


Snap -proteiinikeksit oli mulle ihan uus tuttavuus. Maku oli kyllä hyvä. Pisteellä oli kova tungos, mutta näin jälkeenpäin googletellessa keksit on myös gluteenittomia. Tykkään melkein aina kahvin kanssa ottaa jotain makeaa. Ehkä nää ois hyvä korvike peruspullalle tai suklaalle. Vaikka eihän nääkään mitään superfoodia oo, mut vähän parempi vaihtoehto.

Siinä oli melkein kaikki himotukset messuilta. Yhdet pipot jäi harmittamaan, niistä kuitenkin lisää myöhemmin. 


Kaikenlaistahan sieltä olisi voinut ostaa, mutta loppujenlopuksi nämä sieltä lähtivät mukaan. Inkiväärijutut, kookosöljyä kuten oli tarkoituskin, Delightin törkeen hyviä patukoita, D-vitamiinisuihketta A:lle (magnesium oli kaupanpäällinen) ja sitten tämä mielenkiintoisin uusi tuttavuus. Kyllä täälläkin meni melkeinpä eniten rahaa vauvaan. Ensi vuonna sitten satsaan itseeni...


Tämä on siis Curaprox purulelu. Mikäli oikein ymmärsin näitä ei vielä saa Suomesta. (korjatkaa mikäli olen väärässä) Samaisen merkin hammasharjat ja tahnat ovat kuulemma suosittuja. Itselleni koko merkki oli ennestään tuntematon ja aikuisten tuotteisiin en tutustunutkaan ollenkaan. Olin niin vaikuttunut tästä. Olen kyllä ehkä liian helposti puhuttavissa ostamaan mitä tahansa. Toivotaan kuitenkin, että tästä olisi iloa A:lle kun hampaat alkavat tehdä tuloaan. Curaproxilla oli myös mielenkiin toisia tutteja, hinta oli kuitenkin suolainen niin jätin ne ostamatta.


Jep meillä oli vaunut mukana. Aluksi A oli kantorepussa kun ajateltiin että väkeä on hirveästi. Sitten todettiin olevan sen verran väljää, että haetaan vaunut niin ei tarvitse kantaa tavaroita. Noh, tunnin päästä olikin sitten vähän vähemmän väljää. Välillä sai hampaita kiristellä kun ei päässyt kulkemaan. Pyydän kuitenkin anteeksi mikäli ollaan jonkun varpaille ajeltu tai oltu tien tukkona.

Kosmetiikka puolella ei oikeastaan sen kummemmin kierrelty. Sillä saralla on ehkä hieman ylitarjontaa näillä messuilla. Ainakin tällaiselle joka meikkaa joskus ja jouluna. Varsinkin tällä hetkellä, hyvä jos hiuksia harjaan päivittäin.

Mikä oli sun lempijuttu messuilla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)